kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Charlene hercegnő lefogyott

Zörögnek a csontjai! A hercegné ilyen vékony még sohasem volt

Egy jótékonysági bálon fotózták le a hercegnét, aki még a szokásosnál is vékonyabbnak tűnt.

Forrás: Femina.hu

A monacói Charlene hercegné mindig híres volt gyönyörű alakjáról, ami nem is csoda, hiszen mielőtt hozzáment volna Albert herceghez, hivatásos úszónő volt, 2000-ben még az olimpián is elindult dél-afrikai színekben. Azonban szombaton, a Vöröskereszt éves jótékonysági gáláján szokatlanul vékonyan kapták le a lesifotósok, még a csontjai is kilátszottak az estélyi ruhájából.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy nézett ki Charlene, Katalin és Viktória hercegnő csontsoványan és néhány plusz kilóval! Szerinted kinek melyik állt jobban?

Charlene hercegnő mindig tökéletes alakkal rendelkezett, köszönhetően sportközpontú múltjának, de most egy kicsit túlzásba vitte a fogyást.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Sztárok, akiknek nem tett jót a fogyás

Katalin hercegnét újabban fáradt és beesett arccal láthatjuk, amit sokan az anyaság fáradalmainak tulajdonítottak. Kiderült azonban, hogy a háttérben a drasztikus fogyás áll, aminek köszönhetően bőre veszített a rugalmasságából és életteli ragyogásából. Nézd meg, kik azok a sztárok, akik hasonlóan jártak a súlyvesztés után!

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.