kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Catherine Zeta-Jones fürdőruhában

Fürdőruhás lesifotók Catherine Zeta-Jonesról! 46 évesen is formás a feneke

Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas Mexikóban strandoltak.

Forrás: Femina.hu

Catherine Zeta-Jones 46 évesen remek formában van, ezt azok a fürdőruhás lesifotók is bizonyítják, amelyek tegnap készültek róla Mexikóban. A színésznő 71 éves férjével, Michael Douglas színésszel Cancúnban nyaral. Természetesen az Atlanti-óceán partján is lazítottak, a színészházaspár élvezte egymás társaságát, a napsütést és a hullámokat. Nézd meg a képeket!

Catherine Zeta-Jones egy piros-kék-fehér színű fürdőruhában mutatta meg az Atlanti-óceán partján, milyen remek formában van.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

A 2015-ös Golden Globe-gála legszebb sztárjai

Újra kitettek magukért a sztárok a Golden Globe-díjátadón. Catherine Zeta-Jones ellopta a reflektorfényt fiatalabb kolléganőitől. Nézd meg a képeket!

A 2015-ös Golden Globe-gála legszebb sztárjai
A 2015-ös Golden Globe-gála legszebb sztárjai
A 2016-os Golden Globe-gála legszebbjeiA Golden Globe-gálák legszebb ruháiCannes 2015: a legszebb sztárok a vörös szőnyegrőlOscar 2015: A 20 legszebb sztár a díjkiosztórólA 2013-as Golden Globe-gála legdögösebb sztárjaiA 2016-os Golden Globe-gála legmerészebb ruháiAz eddigi legcsúnyább Golden Globe-ruhákKépeken a 2015-ös SAG legdögösebb sztárjaiA 2014-es SAG-gála legdögösebb sztárjaiA 2012-es Golden Globe-gála legcsúnyább ruhái
Külföldi sztárok, akik vállalják másságukat

Külföldön számos szupersztár vállalta fel a nyilvánosság előtt, hogy a saját neméhez vonzódik, elég csak Elton Johnra, George Michaelre vagy éppen Freddie Mercuryra gondolnunk. Persze nem mindenki ismeri el másságát.

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.