kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Carole André Sandokan Lady Marianna

Emlékszel Sandokan gyönyörű szerelmére, Lady Mariannára? Így néz ki ma a színésznő

Az egykori gyönyörű színésznő, Carole André már 60 is elmúlt.

Szerző: Vágó Júlia
Forrás: Femina.hu

A 62 éves Carole André kétségkívül az 1976-os Sandokan sorozatnak köszönheti sikerét Európa-szerte. A mindössze hat epizódból álló, a 19. században játszódó szériában Kabir Bedi alakította a maláj hőst, aki szembeszáll az angol gyarmatosítókkal. Az ő szerelme volt Lady Marianna Guillonk, "Labuan gyöngyszeme".

A színésznő csupán 23 éves volt, amikor megkapta a szerepet. Habár azóta 40 év telt el, Carole André máig őrzi szépségét. Képes összeállításunkban őt és a maláj tigrist alakító Kabir Bedit mutatjuk meg.

Carole André Lady Mariannként emlékezetes alakítást nyújtott Kabir Bedi oldalán, és ezzel meg is vetette lábát a bollywoodi filmezés világába. A '70-es években rengeteg filmszerepet kapott, legemlékezetesebb közülük a Halál Velencében, a Piszkos hétvége és A Fekete Kalóz.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Nézd, milyen jóképű fia van Kabir Bedinek

Nézd meg a képes összeállításban Pierce Brosnan, Clint Eastwood és Paul Newman szívtipró fiait is - sajnos közülük nem mindegyikük érte meg a 30. születésnapját.

Ha eleged van a szürke hétköznapokból, akkor GESZTI

Nézd meg, mit alkotott a szózsonglőr Geszti Péter! Fel fog vidítani, az biztos! 14 dal, 12 énekes, egy album és egy show!

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.