kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Britney Spears bikiniben vonaglik

Britney Spears falatnyi bikiniben vonaglik! Elképesztő, mennyire lefogyott

Megint a régi fényében tündököl az énekesnő.

Forrás: Femina.hu

Britney Spears ismét meglepte rajongói egy, az Instagram-oldalára feltöltött szexi videóval. A klipben Nathaniel Rateliff & The Night Sweats S.O.B. című dalára lejt erotikus táncot egy aprócska fekete bikiniben. Hogy ráerősítsen a dögös összhatásra, lemosható tetoválásokkal díszítette tónusos - és mostanra döbbenetesen vékony - testét. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy vonaglott Britney a rövidke videóban!

Britney Spears sztriptíztáncosnőket megszégyenítő ügyességgel riszálta elképesztő testét. Még hajdobálással is rásegített az erotikus mozdulatokra.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Britney Spears legmerészebb ruhái

Britney Spears mindent megtett azért, hogy az összes szem rászegeződjön a 2015-ös Teen Choice Awards gálán: sokan furcsán néztek rá kivágott ruhája és szivárványszínű haja miatt. De nem ez volt az első, hogy Britney meghökkentő öltözéket választott, nézd meg a legmerészebb ruháit!

Külföldi hírességek rendőrségi ügyei

Ittas vezetés, bolti lopás, cserbenhagyásos gázolás és lesifotósok megverése - a külföldi szupersztárok közül Paris Hilton, Winona Ryder, Michelle Rodriguez és Björk is összetűzésbe került már a hatóságokkal az elmúlt évek során.

Még nincs hozzászólás

Minden idők legszebb teste fehér bikiniben

Sztárok, akik szerintünk csodásan festenek fehér fürdőruhában.
Világsztár
Sztárlexikon
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.