kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Barbara Windsor ma

Ő volt a Folytassa sorozat szőke bombázója! Így néz ki ma Barbara Windsor

A '70-es évek szexszimbóluma friss fotókon.

Forrás: Femina.hu

Hatalmas megtiszteltetés érte tegnap a Folytassa sorozat sztárját, a széria bögyös szőkéjeként ismert Barbara Windsort. A színésznő lassan 60 éve van a pályán, ennek apropójából pedig Erzsébet királynő megajándékozta a Dame érdemrenddel, ami a lovagi cím női megfelelője. A Buckingham-palotában tűzte ki rá az uralkodónő a szalagot, a színésznő pedig viccesen csak annyit jegyzett meg, hogy örül, hogy végre egy hozzá hasonlóan aprócska nővel találkozott. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy nézett ki Barbara Windsor az ünnepségen!

A 78 éves színésznő nem sokat változott az elmúlt 60 évben. Mesés alakját még mindig bárki megirigyelhetné - és természetesen a platinaszőke hajszínről sem tudott lemondani.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

A Folytassa sorozat sztárjai ma

A brit filmvígjáték-sorozat, a Folytassa 1958 és 1974 között volt műsoron. A sorozat állandó sztárjai közül sajnos csak néhányan vannak ma is életben, köztük az egykori szőke bombázó, Barbara Windsor, a dzsungellány, Valerie Leon, valamint Julian Holloway. Nézd meg, hogy néztek ki régen, és milyenek ma!

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.