kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Egyre bizarrabb a transzszexuális Amanda Lepore feje

Egyre bizarrabb a transzszexuális Amanda Lepore feje

Nem lehet tudni, hogy hány éves Amanda Lepore, de annyi biztos, hogy sokszor feküdt kés alá.

Forrás: Femina.hu
2009.02.03.

Amanda Lepore a legismertebb amerikai transzszexuális sztárok közé tartozik, egyesek nem tartózkodnak vele kapcsolatban az ikon kifejezéstől sem. Ennek könnyen lehet létjogosultsága, hiszen Lepore jelentős hírnévre tett szert a divatvilágban és az éjszakai élet mámoros bulijaiban is.

Lepore transzszexualitásával semmi baj nincsen, hiszen az elmúlt évtizedek során egyre többen döntöttek úgy, hogy műtéti úton cserélnek nemet. Ennek ellenére megjelenése sokakat megbotránkoztathat, amiben nagy szerepet játszik az is, hogy a sztár nem is kicsit vitte túlzásba a plasztikáztatást.

Legutóbb január végén Mexikóvárosban fotózták le a nemet váltott celebet, ahová barátja, a fotóművész David LaChapelle miatt utazott, akinek évek óta múzsájaként tevékenykedik.

Leporét mi is megmutattuk már párszor, hiszen a legsokkolóbb plasztikai szörnyetegek kapcsán a neve általában mindig felmerül, de ezek a fotók mellett mi sem mehettünk el szó nélkül.

Fokozatosan veszíti el minden természetességét

Frizuráját, sminkjét és napszemüvegét még megbocsáthatnánk neki, de rémmé műtött és eltorzult arcát látva könnyen megfagyhat bárki ereiben a vér, hiszen bizarr külsejében már szinte semmi emberi és semmi természetes nem maradt.

Lepore kamaszkorában kezdett nemi hormonokat szedni, amelyek hatására mellei nőttek, később pedig sebészeti úton távolították el férfi nemi szerveit. Persze ezzel még korántsem volt vége nővé válásának, hiszen számtalan plasztikai beavatkozás várt még rá.

A legdurvább férfi sztárplasztikák
A legdurvább férfi sztárplasztikák
Sztárok plasztika előtt és utánMickey Rourke élete képekbenFelismerhetetlen sztárokHollywood legrondább műmelleiRajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróitRészeg sztárok leleplező fotóiSztárok baleseteiA 2012-es Golden Globe-gála legcsúnyább ruháiA legdögösebb sztárok élénk pinkbenFurcsa sztárpárok
Többek között átszabták az orrát, a szemhéját, a homlokát és arcát, szilikont injekcióztak a csípőjébe, a fenekébe és az ajkaiba. Bordáit pedig eltörték, aztán beljebb tolták, hogy a dereka is nőies legyen.
A végeredmény pedig egy igazi torzszülött lett, aki simán szerepelhetne bármelyik horrorfilmben, ugyanis a sminkesek és trükkmesterek sem tudnának ilyen vérfagyasztó teremtményt kreálni.

Még nincs hozzászólás

Kim Novak plasztika elrontott

Kim Novak egykor szexszimbólumnak számított, mára azonban a sok plasztika eltorzította.
Világsztár

Mickey Rourke arca újabb plasztika után

Mickey Rourke újra kés alá feküdt, egyre rémisztőbb az arca.
Világsztár
Exkluzív interjú Jáksótól De Niróig

A budapesti Nobu étterem exkluzív megnyitóján olyan világsztárok is tiszteletüket tették, mint Jeremy Irons vagy Robert De Niro.

Dátum: 2010. október 12.
Készítette: Femina.hu
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.