kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Világsztár   /  

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

A szívtipró színész odavan 24 évvel idősebb feleségéért! Nem zavarja a korkülönbség

Aarton Taylor-Johnson négy éve boldogan él szerelmével.

Forrás: Femina.hu

A Bosszúállók sztárját, Aaron Taylor-Johnsont és feleségét, a nála 24 évvel idősebb Sam Taylor-Johnsont Reese Witherspoon születésnapi partiján kapták le a lesifotósok. A pár négy év házasság után nagyobb összhangban van, mint valaha, még egymáshoz is öltöztek az eseményre.

Eleinte sokan ellenezték a kapcsolatukat, köztük a színész édesanyja is, aki szerint nem egészséges, hogy egy ennyivel idősebb nővel járjon a 25 éves fia - persze, ahogy teltek az évek, ő is megenyhült, hiszen látta, hogy milyen jó párost alkotnak. De nem a színész az egyetlen Hollywoodban, aki több mint 20 évvel idősebb párt választott magának, képeken a sztárpárok nagy korkülönbséggel!

A 25 éves Aaron Taylor-Johnson egy forgatáson ismerte meg leendő feleségét, akibe első pillantásra beleszeretett. Hat éve elválaszthatatlanok a 49 éves Sam Taylor-Johnsonnal.

Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Richard Gere 34 évvel fiatalabb nőt szeret

Richard Gere végre felvállalta gyönyörű, fiatal barátnőjét a nyilvánosság előtt is, a 32 éves Alejandra Silva a Time out of Mind című film madridi díszbemutatójára kísérte el a 66 éves színészt. Habár 34 év a korkülönbség közöttünk, láthatóan nagyon nagy az összhang, végig ölelgették egymást a vörös szőnyegen. Nézd meg a fotókat!

Még nincs hozzászólás
Sztárlexikon
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.