kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Utazás   /  

Utazási kedvezmény MÁV

50%-os kedvezményt ad a MÁV - Így veheted igénybe, ha utazni készülsz

Érdemes kihasználnod a jelentős kedvezményt.

Forrás: Femina/MÁV

A MÁV-START pénztáraiban már kaphatók a Balaton felfedezését megkönnyítő, kedvezményes Balaton Mix kombinált hajó- és vonatjegyek.

A tikettek a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. együttműködésének köszönhetően mindkét közlekedési társaság pénztáraiban megválthatóak, és a Nyitott Balaton nevű rendezvény idején még kedvezőbb utazási feltételeket kínálnak. A Balaton Mix ajánlat március 26-tól október 23-ig érvényes.

A jegyek típusa

A Balaton Mix jegyek - alkalmazkodva az utazóközönség igényeihez - három- és hétnapos érvénytartamban kaphatóak, felnőtt, gyermek, családi változatban. A jegyekhez kapcsolódó leutazható napok száma a jegyek érvénytartamához igazodik. A háromnapos érvénytartamú tikett egy, a hétnapos pedig két szabadon választott napon teszi lehetővé a Balaton körül közlekedő menetrendszerinti vonatok és a Balatonon átkelő menetrendszerinti hajójáratok korlátlan igénybevételét.

A kedvezmény mértéke

A Balaton Mix jegy megváltása esetén a MÁV-START 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomástól a balatoni állomásokra. A Balaton Mix ajánlat részeként mindkét közlekedési társaság segíti a kerékpárosok utazását is. A felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jegyekkel ugyanis személyenként egy-egy kerékpár szállítható díjmentes kerékpárjeggyel a jegyen utazásra megjelölt napokon, a járműveken rendelkezésre álló szabad helyek függvényében.

További kedvezmény

A május 1-16. között zajló Nyitott Balaton rendezvény idején további kedvezmény is várja majd a Balaton Mix jeggyel rendelkezőket, akik plusz egy napnyi korlátlan utazást kapnak ajándékba. Május első 11 napján a jegy háromnapos változatával két, míg a hétnapossal három szabadon választott napon lehet korlátlanul utazni vonattal a Balatonnál, illetve hajóval a tavon.

Az ajánlathoz kapcsolódó további részletes információk a www.mavcsoport.hu honlapon olvashatók, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonal 06 40 49 49 49-es telefonszámán érhetőek el.

Még nincs hozzászólás

MÁV kedvezmény HVG Állásbörzére

Ha teheted, ezt a kedvezményt feltétlenül vedd igénybe!
Utazás
Terasz dokumentumtár
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.