kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Utazás   /  

Romantikus magyar város

Még működik a becsületkassza: a magyar város nem csak erről híres

Ha ellátogatsz ide, téged is el fog varázsolni az idilli település.

Forrás: Femina.hu

Számos olyan hely van a világon, ahol a lakók életét áthatja a romantika, mint Párizs vagy Velence esetében. Szerencsére azonban nem kell olyan messzire menned, ugyanis hazánkban is rengeteg magával ragadó település van.

A Nyugat-Dunántúlon található Kőszeg az ország műemlékekben egyik leggazdagabb városa. Környékén nemcsak számos kirándulóhely található, hanem varázslatos történelmi hangulatának, vendégszerető lakosságának köszönhetően az egyik legkedveltebb úti célnak számít.

Ráadásul Kőszeg olyan - pozitív értelemben - régimódi város, ahol a hagyományokra is rendkívül nagy figyelmet fordítanak, mint például a becsületkassza esetében. Ez annyit jelent, hogy a városban számos ház előtt található asztalka, rajta portékával és persellyel, viszont senki sem őrzi ezeket.

Romantikus magyar kisvárosok

Galériánkban elsőként az idilli település, Kőszeg található, ahol biztosan megérint a romantika, további képeken pedig olyan településeket mutatunk, melyeket szintén érdemes meglátogatni. Kattints, és lapozd végig a galériát!

A 15 legromantikusabb magyar kisváros
A 15 legromantikusabb magyar kisváros
Lillafüred, az ország legromantikusabb kirándulóhelye10 kirándulóhely itthon, ha a hidegben is kimozdulnálA 10 legvirágosabb hely Magyarországon14 gyönyörű hegyvidéki kirándulóhely itthonAz ország leggyönyörűbb arborétumai16 tökéletes, romantikus hely itthonAz ország 10 legszebb természeti csodájaAz ország 10 legromantikusabb kastélya10 hely itthon, amire a magyarok a legbüszkébbek10 kirándulóhely itthon, ami ősszel is gyönyörű
Ide menj kirándulni: a pestiek kedvenc helyei

Egy fárasztó hét után mindenkinek szüksége van lazításra, és, ha itt a jó idő, érdemes ezt a pár napot a szabadban eltölteni. Megkérdeztük, ki merre megy legszivesebben kirándulni, túrázni.

Még nincs hozzászólás

Bükki gyógynövénytúrák

Újabb okot mondunk, ami miatt érdemes a meseszép Bükkszentkeresztre látogatnod!
Utazás
Femina mesék és színezők
hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.