kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Utazás   /  

Ágyi poloska a hotelben

Gusztustalan dolgot talált hotelszobájában ez a nő: videó csak erős idegzetűeknek!

Gyakrabban fordul elő ilyen, mint azt a legtöbben gondolnák.

Forrás: Femina.hu

Idén januárban számos médium beszámolt arról a videóról, melyet egy New Yorkba, Manhattanbe látogató kaliforniai pár készített hotelszobájukról, pontosabban az azt jellemző megdöbbentő körülményekről.

Elgin Ozlen és barátnője születésnapi ajándékként kapták az utat, melynek során a New York-i Astor on the Park Hotelben szálltak meg, a vakáció azonban korántsem végződött élményekben gazdagon.

Poloskák hemzsegtek a matracban

Villámgyorsan járta körbe az internetet az a videó, melyet Elgin Ozlen barátnője testéről, illetve az azt beborító csípésekről készített, nem utolsósorban pedig ezek okáról, a hotelszoba matracában hemzsegő ágyi poloskákról.

Miután az éjszakát ebben az ágyban töltötte, a nő másnap kórházi kezelésre szorult, mindemellett a poloskafertőzöttség miatt poggyászukat illetően az útból anyagi káruk is származott.

A hotel bocsánatot kért, és visszatérítette a befizetett összeget, meglepő azonban, hogy korántsem ritkák a hasonló esetek, létezik például egy úgynevezett Bedbugregistry.com nevű weboldal is, mely direkt erre a problémára specializálódott, illetve ahol utazók tehetnek jelentéseket arról, ha szálláshelyeiken hasonlót tapasztaltak.

Kanadából és az Amerikai Egyesült Államokból a honlap 2006-os indulása óta például 20 ezer jelentést küldtek be 12 ezer helyről, ami megdöbbentő szám.

Mit lehet tenni ilyen esetben?

Nem véletlen az sem, hogy az ilyen esetekre az utazásokkal foglalkozó szakemberek is felhívják a figyelmet, kiemelve azonban azt is, hogy a jelenség nem feltétlenül a hiányos takarításra vezethető vissza, de akár más vendégek is bevihetik magukkal a poloskákat, mint ahogy sajnos könnyen haza is vihetik azokat magukkal.

Mindenesetre érdemes már indulás előtt alaposan ellenőrizni a különféle fórumokon, webes felületeken az adott hotelre vonatkozó utazói értékeléseket, ha pedig valaki hasonlót tapasztal, lényeges azt dokumentálnia, majd jeleznie a szállás személyzete, vezetősége felé.

Mindezek után joggal elvárható a szobacsere vagy a pénzvisszatérítés, sőt, ha a vendég kielégítően tudja bizonyítani a problémát, akár még a kórházi kezelést, illetve a poggyászt érintő kártérítés is.

Még nincs hozzászólás

Több ezer éves erőd Izraelben

Ismét nagyszabású felfedezést tettek a kutatók, jelentős dologra bukkantak a föld alatt.
Utazás

Utasadat-információs rendszer elindul

Május 1-jével elindul az új rendszer Magyarországon.
Utazás
Bőrmegújító program

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.