kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Utazás   /  

Hévízi-tó

A magyarok büszkesége a meseszép gyógyító tó - Egyedülálló természeti csoda

Csak nálunk található ilyen különleges képződmény.

Forrás: Femina.hu

A Hévízi-tóra joggal lehetnek büszkék a magyarok, ugyanis olyan természeti csoda, mely az egész világon egyedülállónak számít. Ilyen természetes tőzegmederrel rendelkező gyógytó sehol máshol nem található.

A fürdőépület mesébe illő tornyai, a víz feletti pára és a tavat körbeölelő erdő olyan nyugodt, idilli hangulatot áraszt, hogy nem meglepő, a turisták körében szintén rendkívül kedvelt.

A tó népszerűségének titka abban rejlik, hogy nemcsak gyönyörű, hanem vízének gyógyító ereje is kiemelkedő. Különösen ajánlott mozgásszervi betegségek és ízületi gyulladások esetén, valamint műtétek elő- és utókezeléseként. Továbbá nőgyógyászati panaszoknál és bőrbetegségeknél is megoldást jelenthet.

Gyönyörű magyar helyek

Galériánkban elsőként a csodaszép gyógyító tavat tekintheted meg, további képeken pedig olyan helyeket mutatunk, melyekre szintén nagyon büszkék a magyarok. Kattints, és nézd végig a galériát!

10 hely itthon, amire a magyarok a legbüszkébbek
10 hely itthon, amire a magyarok a legbüszkébbek
A 10 legvirágosabb hely Magyarországon14 gyönyörű hegyvidéki kirándulóhely itthon15 meseszép hely BudapestenA kormány szerint minden magyarnak látnia kelleneA 15 legromantikusabb magyar kisvárosLillafüred, az ország legromantikusabb kirándulóhelyeAz ország 10 legszebb természeti csodája15 misztikus várrom Magyarországon10 kirándulóhely itthon, ha a hidegben is kimozdulnál10 kirándulóhely itthon, ami ősszel is gyönyörű

Facebook- és leadkép: hu.wikipedia.org, HTME

Még nincs hozzászólás

Főváros környéki kirándulóhely

Budapest környékén is számos varázslatos kirándulóhely létezik.
Utazás

Bükki gyógynövénytúrák

Újabb okot mondunk, ami miatt érdemes a meseszép Bükkszentkeresztre látogatnod!
Utazás
90 napos fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.