kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Útfelújítások tavasztól

Készülj fel az újabb útfelújításokra! A főváros ezen pontjain túrják az utat tavasztól

Tavasszal is számíthatsz bőven felújításokra.

Szerző: Németh Lilla
Forrás: Femina.hu

Március elejétől elindulnak a fővárosban az újabb útfelújítási munkálatok, a hónap második felétől pedig továbbiak kezdődnek - tájékoztat a BKK.

Cikkünk segítségével előre felkészülhetsz rájuk: bemutatjuk, hogy mely kerületeket, és azokon belül mely utcákat érintik majd.

Március eleji felújítások

A hónap elején kezdik meg a XVI. kerületi Csömöri út János utca és Szlovák utca közötti szakaszának felújítását. Ezen a szakaszon 8 méter széles aszfaltburkolatot építenek, a régi szegélyeket kiemeltre cserélik, valamint mindkét oldalon párhuzamos parkolósávokat létesítenek. A György utcai és a Mátyás király utcai csomópontokban a gyalogos átkelőhelyhez középszigetet építenek, illetve az útszakasz mentén átépítik a járdát is.

Emellett ugyancsak március elején indul el a XXII. kerületi Klauzál Gábor utca Csiperke utca és Zabola utca közötti, a Csiperke utca Áron utca és a Klauzál Gábor utca közötti, valamint a III. kerületi Hatvany Lajos utca Juhász Gyula utca és Hadrianus utca közötti szakaszának felújítása.

Március második felétől

A hónap második felére várható a III. kerületi Nagyszombat utca Lajos utca és Bécsi út közötti, valamint a X. kerületi Keresztúri út vasúti átjáró és Határmalom utca közötti szakaszának felújítása, továbbá a XIV. kerület Hősök tere-Kós Károly sétány-Hermina út kerékpáros főútvonal korszerűsítése is. A X. kerületben összesen 2 kilométeres szakaszt újítanak, a burkolatcsere az úttestet és a buszmegállókat is érinti.

Ezeken kívül átépítik a II. kerületben a Törökvész út és a Vend utca csomópontját, gyalogos átkelőhelyet létesítenek a IV. kerületi Baross utca és Perényi Zsigmond utca, a XV. kerületi Szentmihályi út és Fazekas sor, valamint a XVI. kerületi Timur utca és Rozsos utca kereszteződésében.

Továbbá felújítják még a XVI. kerületi Nagytarcsai utat a Simongát utcától, a XI. kerületi Somlói út Szüret utca és Mihály utca közötti, valamint áprilisban a VIII. kerületi Népszínház utca Teleki téri szakaszát is.

Fotó: BKK/Nyitrai Dávid

Még nincs hozzászólás

Világ leghosszabb villamosa

A BKK nemsokára forgalomba állítja a világ leghosszabb villamosát.
Terasz

BKK FUTÁR villamos

Forgalomba álltak az első FUTÁR-ral is felszerelt villamosok.
Terasz
Anya és gyerek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.