kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

UFO-videó 2016

Óriási, fényes tárgy landolt a Föld közelében: a NASA nem adja ki az eredeti videót!

Tényleg elrejtette a NASA a nagy felbontású felvételt?

Forrás: Femina.hu

Néhány nappal ezelőtt felkerült egy furcsa videó az internetre, ami alaposan felborzolta a kedélyeket a földönkívüli-témával kapcsolatban.

Részlet a videóból

Bár a NASA magyarázatot adott a felvételen látható jelenségre, sokak szerint ez nem volt kielégítő, és csak megpróbálják eltusolni a dolgot. Te mit gondolsz?

Hold vagy UFO?

Február elején hozta nyilvánosságra azt a videót a Secureteam YouTube-csatorna, melyen állítólag egy földönkívüli jármű landolása látható. A felvételen egy viszonylag nagy méretű, állítólag 70 méteres fényes pont tart egy aszteroida felé, mely Földünk közelében található. A NASA szinte azonnal reagált, és álláspontjuk szerint a videón egy kisebb hold látható.

Ez a magyarázat természetesen nem altatta el az UFO-hívők gyanakvását, és tovább duzzasztotta a feszültséget a videót narráló szakértő kijelentése is, mely szerint a tárgy azonosítható lenne egy nagyobb felbontású felvételen, és nem csodálkozna, ha a NASA birtokában tisztább képek is lennének az objektumról.

Bár a Secureteam tényfeltáró hírcsatornának mondja magát, ami leleplezi a rejtélyeket, és megmutatja az igazságot a világnak, valójában többször kapták már őket hoaxok terjesztésén, általában a földönkívüli élettel kapcsolatban. Nézd meg a videót a saját szemeddel, és döntsd el, szerinted ki mond igazat!

Csak a képeken vette észre a fotós, hogy mit fényképezett le: elállt a szava
Csak a képeken vette észre a fotós, hogy mit fényképezett le: elállt a szava
7 fotó a világűrből, amit mindenkinek látnia kell legalább egyszer7 rejtélyes eset, amire máig nincs magyarázatA férfi, aki 300 évig élt: feltalálta a fiatalság elixírjét?Híres űrhajósokÍgy lakomázik egy csillag: 15 döbbenetes felvétel a világűrbőlPénzért végzett a családjával az őrült nőMinden idők legördögibb férfiúiMegdöbbentő képek a Föld pusztulásárólIlyet még nem láttál! Így néz ki egy 10 méter magas szemgolyó15 magyar találmány, ami megváltoztatta a történelmet

5 hozzászólás
agyas       2016-02-18 15:21
6.
Na hová lett az írásom??
agyas       2016-02-18 15:20
5.
A látottak nem győztek meg  landolásról,inkább bele csapódhatott de még az sem látszik.
solymikata       2016-02-17 10:36
4.
Okosak ezek az ufók. Nem a földre jönnek, ahol van VALAMI, hanem leszállnak egy aszteroidára, ahonnan lehet kukucskálni. Vagy taxinak használják. Az is lehet.

Virág az űrben

Az űrben nevelt rézvirág gyönyörű, és teljesen egészséges. Nézd meg a róla készült képet!
Terasz
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.