kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

UFO-videó 2016

Óriási, fényes tárgy landolt a Föld közelében: a NASA nem adja ki az eredeti videót!

Tényleg elrejtette a NASA a nagy felbontású felvételt?

Forrás: Femina.hu

Néhány nappal ezelőtt felkerült egy furcsa videó az internetre, ami alaposan felborzolta a kedélyeket a földönkívüli-témával kapcsolatban.

Részlet a videóból

Bár a NASA magyarázatot adott a felvételen látható jelenségre, sokak szerint ez nem volt kielégítő, és csak megpróbálják eltusolni a dolgot. Te mit gondolsz?

Hold vagy UFO?

Február elején hozta nyilvánosságra azt a videót a Secureteam YouTube-csatorna, melyen állítólag egy földönkívüli jármű landolása látható. A felvételen egy viszonylag nagy méretű, állítólag 70 méteres fényes pont tart egy aszteroida felé, mely Földünk közelében található. A NASA szinte azonnal reagált, és álláspontjuk szerint a videón egy kisebb hold látható.

Ez a magyarázat természetesen nem altatta el az UFO-hívők gyanakvását, és tovább duzzasztotta a feszültséget a videót narráló szakértő kijelentése is, mely szerint a tárgy azonosítható lenne egy nagyobb felbontású felvételen, és nem csodálkozna, ha a NASA birtokában tisztább képek is lennének az objektumról.

Bár a Secureteam tényfeltáró hírcsatornának mondja magát, ami leleplezi a rejtélyeket, és megmutatja az igazságot a világnak, valójában többször kapták már őket hoaxok terjesztésén, általában a földönkívüli élettel kapcsolatban. Nézd meg a videót a saját szemeddel, és döntsd el, szerinted ki mond igazat!

Csak a képeken vette észre a fotós, hogy mit fényképezett le: elállt a szava
Csak a képeken vette észre a fotós, hogy mit fényképezett le: elállt a szava
7 fotó a világűrből, amit mindenkinek látnia kell legalább egyszer7 rejtélyes eset, amire máig nincs magyarázatA férfi, aki 300 évig élt: feltalálta a fiatalság elixírjét?Híres űrhajósokÍgy lakomázik egy csillag: 15 döbbenetes felvétel a világűrbőlPénzért végzett a családjával az őrült nőMinden idők legördögibb férfiúiMegdöbbentő képek a Föld pusztulásárólIlyet még nem láttál! Így néz ki egy 10 méter magas szemgolyó15 magyar találmány, ami megváltoztatta a történelmet

5 hozzászólás
agyas       2016-02-18 15:21
6.
Na hová lett az írásom??
agyas       2016-02-18 15:20
5.
A látottak nem győztek meg  landolásról,inkább bele csapódhatott de még az sem látszik.
solymikata       2016-02-17 10:36
4.
Okosak ezek az ufók. Nem a földre jönnek, ahol van VALAMI, hanem leszállnak egy aszteroidára, ahonnan lehet kukucskálni. Vagy taxinak használják. Az is lehet.
Terasz dokumentumtár
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.