kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Teljes a budai fonódó

Egy évet kellett rá várni, most végre befejezte a BKK! Ezeken a vonalakon lesz változás hétfőtől

Végre tényleg kész a fonódó.

Szerző: Németh Lilla
Forrás: Femina.hu

A BKK korábban nagy örömmel jelentette be, hogy elkészült a budai fonódó villamoshálózat, az új forgalmi rendről itt számoltunk be.

Januárban még nem volt kész a Lánchíd budai hídfője alatt található alagút, most azonban a BKK honlapja szerint ennek a felújítása is lezárult. Az ezzel kapcsolatos munkálatokat még tavaly márciusban kezdték meg.

Erre figyelj most hétvégén

Március 12-én, szombaton, valamint március 13-án, vasárnap a 19-es villamos az északi vonalszakaszán a Bécsi út, Vörösvári út végállomástól a Batthyány térig közlekedik, innen a Clark Ádám térre a 109-es busszal lehet majd utazni. A 19-es és a 41-es villamos déli vonalszakaszán nem változik a közlekedés.

Ezek lesznek a változások hétfőtől

A felújítás befejezésének köszönhetően március 14-től, azaz hétfőtől a 19-es, valamint a 41-es villamos is a teljes vonalon közlekedik majd: a 19-es a Kelenföld vasútállomástól, a 41-es pedig a Kamaraerdei Ifjúsági Parktól Óbudáig, a Bécsi út, Vörösvári út végállomásig. Ezeken a villamosjáratokon kívül hétfőtől a 109-es busz is a teljes vonalán fog járni, vagyis az Óbuda, Bogdáni úttól a Batthyány téri megállóig.

A BKK folytatja a korszerűsítést

A BKK idén nyártól újabb budai villamosvonalakon korszerűsít, ugyanis akadálymentessé teszik az Alkotás úti, a Bartók Béla úti, a Fehérvári úti és a Villányi úti villamosvonalakat. A felújítás során kiegészítő munkálatokat is fognak végezni, melyek érintik az áramellátást, a pályaépítést, valamint a váltók korszerűsítését.

Kép és mobilkép: facebook.com/bkkbudapest

Még nincs hozzászólás

Bkk változások március

Márciustól változások várhatóak a BKK járatainál.
Terasz
Változások és jogszabályok

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.