kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Szerelmi horoszkóp 2013

Milyen napon születtél? Ez vár rád idén a szerelemben!

Végre eljön hozzád a nagy Ő, vagy 2013 csak flörtöket tartogat? Most minden kiderül!

Szerző: Varró Orsi
Forrás: Femina.hu

Az új évet sokan nagy fogadalmakkal, esetleg életmódváltással kötik össze, és a legtöbben bizakodnak, hogy az elkövetkező esztendő elhoz nekik valamit, amire már régóta várnak.

Ha kíváncsi vagy, hogyan alakul a szerelmi életed a 2013-ban, számold ki, melyik napon születtél, és tudd meg, eljön-e hozzád már idén a nagy Ő!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél? (év - hónap - nap)

Számol »

Hétfő

Ha a hét első napján születtél, akkor a 2013-as év nagy meglepetéseket és sok tanulást tartogat számodra, de a nagy Ő ebben az esztendőben még várat magára. Aggodalomra azonban nincs ok, hiszen nem fogsz unatkozni, az égiek valaki olyannal boronálnak majd össze, akiről elsőre nem is gondolnád, hogy lehet köztetek valami.

Bár a köztetek létrejövő kötelék végül megszakad, olyan élményekkel gazdagodsz, amelyek szükségesek ahhoz, hogy azzá az emberré válj, aki majd képes lesz boldog és teljes kapcsolatot kialakítani az igazival, ha az végre eljön hozzá.

Kedd

A kedden születettek számára ez a szerelem éve lesz. Ha van párod, akkor a a köztetek lévő kötelék erősebbé válik, mint korábban bármikor, a kapcsolat pedig valóban komolyra fordul. Ha még keresed az igazit, az első negyedévben valószínűleg besétál az életedbe valaki, aki alapjaiban megváltoztatja mindazt, amit eddig a szerelemről hittél.

Egy félig idegen emberrel természetesen nem árt a kezdeti óvatosság, de ne lepődj meg, ha idén a föld fölött lebegsz majd a boldogságtól: ez a ti évetek!

Szerda

Ha szerdai napon születtél, ez az év sokkal inkább a befelé fordulásról, önmagad kereséséről és identitásod kialakításáról fog szólni, mint a szerelemről, de ne keseredj el. Ne küzdj a sorsod ellen, és ne próbáld kétségbeesetten hajszolni a boldogságot, inkább használd ki a magadra fordítható időt.

Ha ezt az évet belső értékeid építésére és önállóságod megerősítésére használod, sokkal felkészültebb leszel egy komoly kapcsolatra, ami jövőre talán téged is megtalál.

10 tárgy a szobába, ami elhozza a szerelmet az életedbe
10 tárgy a szobába, ami elhozza a szerelmet az életedbe
14 tárgy, ami elhozza a boldogságot10 ok, amiért szeretjük az őszt7 dolog, amit tudnod kell a szexrőlSokat veszekszetek? Így kezeld a szüleidet!7 jel, hogy a srác nem vesz téged komolyan15 szerelemébresztő női praktikaPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzani7 árulkodó jel, hogy a pasinak csak szexre kellesz8 csalhatatlan jel, hogy tetszel a srácnak

Csütörtök

Sok-sok flört, nyári szerelmek és heves fellángolások várnak rád ebben az évben, de a nagy szerelem még várat magára. Unatkozni azonban biztosan nem fogsz, hiszen szinte nem lesz olyan hét, amikor ne legyeskedne körülötted több pasi is - hosszabb távon azonban egyikük sem képes fenntartani az érdeklődésedet. Élvezd a szabadságot, és szórakozz nyugodtan addig is, amíg megtalálod az igazit, de arra vigyázz, hogy senkinek ne törd össze a szívét!

Péntek

Valószínűleg még nem az igazit találod meg, de annál szebb élményekben lesz részed 2013-ban. Olyasvalaki rabolja majd el a szíved, akit már régóta ismersz. Lehet, hogy nap mint nap találkoztok, eddig azonban csak barátként vagy még annál is kevesebbként gondoltál rá. Az év második felében azonban történik valami, ami közelebb visz benneteket egymáshoz, a beszélgetést pedig randevúk, majd a várva várt nagy szerelem követi.

Szombat

A születésnapod környékén egy hirtelen jövő, viharos szerelem forgatja fel az életedet.

A fellángolás nem tart majd sokáig, az általa okozott sebek viszont még fájni fognak egy darabig. Lehet, hogy nemcsak az idei, de még a következő év nagy része is rámegy arra, hogy újra képes légy megbízni másokban. Ne feledd, a csalódások elengedhetetlenek az érzelmi fejlődéshez, ami pedig szükséges ahhoz, hogy egymásra találjatok az igazival.

Vasárnap

Az idei év egy meglepő fordulatot tartogat számodra: a szerelem bekopogtat az ajtódon - újra. Lovagod ugyanis nem lesz számodra ismeretlen, sőt, korábban már volt is köztetek flört vagy akár valami komolyabb is, akkor azonban a kapcsolat valamiért zátonyra futott, esetleg ki sem tudott bontakozni.

Idén viszont tiétek a pálya, sőt: könnyen lehet, hogy az újramelegített szerelem révén mélyebb és gazdagabb boldogságban lesz részed, mint korábban bármikor.

Még nincs hozzászólás

Mennyire hűséges a pasi? Számmisztika: keresztnév

Szeretnéd tudni, kell-e tartanod attól, hogy a pasi félrelép? Akkor hívd segítségül a számmisztikát!
Terasz

Itt találhatsz rá az igazira

Ha nem akarsz lemaradni a fehér lovon érkező, szőke hercegről, akkor nyisd tágra a szemeidet!
Terasz
Femina mesék és színezők

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.