kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Rita Ora szelfije

Unod a csücsörítős szelfiket? Az énekesnő tudja, hogyan tegye izgalmassá
Imádták a rajongók

Rita Ora nem szégyenlős.

Forrás: Femina.hu

Rita Ora sosem tartozott a szégyenlős sztárok közé, de az utóbbi időben sokkal inkább a villantásairól híres, mint a zenéjéről. A 25 éves énekesnő egyre többször mutatkozik olyan ruhákban, amik alig takarnak valamit a testéből, és már nem tudná egy kezén megszámolni, hány magazinban jelentek meg róla meztelen fotók.

Sőt, az Instagramját is ellepték a merész szelfik: a napokban is egy ilyennel lepte meg a rajongóit, és bár a képen semmilyen pikáns részlet nem látszik, az azért egyértelmű, hogy meztelenül csücsörített bele a kamerába. A fotón a hashtag szerint a frizurája a lényeg, de a kommentelők közül senki sem emlegette a haját, a testét viszont annál inkább.

 

Rita Ora (@ritaora) által közzétett fénykép,

 

Mindenki Rita Ora melleit nézte

Az énekesnő nemrég egy olyan ruhában lépett ki New York utcáira, ami még melltartóval is merész lenne, annak híján pedig egyenesen felesleges volt.

Így szabadulhatsz meg a zsíros hajtól rövid idő alatt

Mindenkit érintő probléma a haj zsírosodása, többek közt ez a szennyezett levegőnek is köszönhető. Szakértőnk elmondja milyen folyamatok zajlanak szervezetedben, mi váltja ki a zsírosodást és mit lehet ellene tenni anélkül, hogy tovább károsítsd hajad.

Még nincs hozzászólás
Karácsonyi mesék és színezők
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.