kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

A 9 legizgalmasabb nyári tábor gyerekeknek

A 9 legizgalmasabb nyári tábor gyerekeknek

Te sem teheted meg, hogy a nyári szünetben otthon legyél a csemetéddel? Miért nem küldöd el táborozni? A következő 9 helyen biztosan nem unatkozna!

Szerző: Mondovics Pálma
Forrás: Femina.hu
Míg a gyerekek alig várják az utolsó kicsöngetést a suliban, addig a szülőknek rendszerint már most nagy fejtörést okoz a nyári szünet, hiszen kevesen tehetik meg, hogy az egész nyarat otthon töltsék a csemetéjükkel.

Ilyenkor jól jön egy nagymama vidéken, ám ha valaki nincs ebben a szerencsés helyzetben, az se keseredjen el. A következő öt tábor ugyanis szinte egész nyáron fogadja az unatkozó, de kalandokra kész gyerekeket, ráadásul mind felejthetetlen élményeket ígér. Kalandra fel!

Napsütés és Balatonpart jó sok nevetéssel: Napsugár Vakációs Tábor

Hát hol is lehetne jobban eltölteni a nyári szünetet, mint a Balatonon?
Ha ti is úgy gondoljátok, akkor itt egy tábor, amely szintén egész évben vállalja, hogy szórakoztatja a csemetéket.
Bár a Balatonszárszón található Napsugár Vakációs Táborban lakó gyerekek annyit fürödhetnek a medencében, és játszhatnak a partján, amennyit csak akarnak, a tábor nemcsak erről szól.
A barátságos és gyönyörű környezetben a gyerekek délelőttönként kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek, ahol megtanulhatnak gyöngyöt fűzni, mézeskalács-díszeket készíteni, lufit hajtogatni - és néha durrantgatni -, dísztárgyakat készíteni parafából, csuhéból, dekorgumiból, vagy akár hullámkartonból.
A tábor elengedhetetlen része emellett a gyalogtúra, a szalonnasütés, a lovaskocsival tett körutak, és természetesen a kimaradhatatlan balatoni pancsolás. Aki tehát igazi balatoni nyaralásra vágyik, az ki ne hagyja a Napsugár Vakációs Tábort!

Napsugár Vakációs Tábor

Mikor: 2008. július 7. és július 26. között minden héten.
Hol: Balatonszárszón.
Kiket várnak: elsősorban 7-14 év közötti gyerekeket.

A Napsugár Vakációs Táborról bővebben a tábor honlapján a www.napsugartabor.hu-n olvashatsz, vagy Takácsné Átol Valériánál érdeklődhetsz a 06(30)364-6257-as telefonszámon, e-mailben pedig a napsugartabor@freemail.hu címen.

Winnetou nyomában: Nomád Indián Tábor

Aki már tapasztalt kalandor és nyomkereső, valamint ismeri az indiánok világának rejtelmeit, az úgyis ott lesz, akit viszont csábít, de még nem csöppent bele ebbe a páratlanul izgalmas világba, annak itt az ideje, hogy megtegye.
Erre pedig nincs is alkalmasabb hely a Seholsziget Élményparkban rendezett Nomád Indián Tábornál, ahol a gyerekek nemcsak csodálatos természetes környezetben tölthetik a nyári szünetet, hanem indiánsátrakban aludhatnak, megtanulhatnak lovagolni, lámákkal, őzekkel, juhokkal, kecskékkel és papagájokkal ismerkedhetnek, továbbá körbevonatozhatják a környéket a Tincsi névre keresztelt élményvonattal.
A programok sokszínűségéről, a jókedvről és a felejthetetlen élményekről a táborozásban már tapasztalt segítők gondoskodnak, míg az egészséges környezetről és a friss levegőről a helyszín, nevezetesen a Börzsöny és a Cserhát találkozásánál fekvő Nőtincs község. Lóra fel!

Nomád Indián Tábor

Mikor: 2008. június 30. és július 6. között.
Hol: Nőtincsen, a Börzsöny és a Cserhát lábánál.
Kiket várnak: korosztálytól függetlenül mindenkit.

A Nomád Indián Táborral kapcsolatban bővebb információt a tábor honlapján találsz. Ugyanitt megnézheted a korábbi táborokban készült képeket, és a Seholsziget Élménypark más táborairól is olvashatsz.

Van miből válogatni!

Ha betelt a létszám, esetleg az említett táborok nem nyerték el a tetszéseteket, akkor a következő táborokat ajánljuk a nyárra:

3 hozzászólás
mezeyanita84       2012-06-10 16:08
4.
Sziasztok! 2012-es tábort szeretnék ajánlani, szintén gyerekeknek, edzőtábor, és ami a legjobb, hogy pénztárca kímélő és nyereményjáték is van hozzá :)   http://www.facebook.com/hiphoptanc- itt részletes infót megtalálsz vidiket, képet, nyereményjá... tovább »
anonymous       2010-05-13 23:58
3.
Egy gyerektábornak vagyok egy egyik szervezője, és mondhatom az itt oldvasottak felháborítanak engem. A mi táborinkban ANNYIRA NEM ÍGY mennek a dolgok. Alkotótábor a miénk (is). www.demotabor.hu Az iparművészet több ágából jönnek az "oktatók" akik ma... tovább »
válasz a 2. kommentre (Ullholm Kamilla - 07-07)
Ullholm Kamilla       2008-07-07 22:45
2.
Kedves Pálma! Nem tudom, hogyan választotta ki a listázott táborokat, valószínüleg interneten böngészve, akárcsak jómagam. Éppen ezért, mások okulására hadd mondom el, miféle tapasztalatokkal gazdagodtak gyermekeim az elsöként említett Világfa Kaland... tovább »
Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.