kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

A 9 legizgalmasabb nyári tábor gyerekeknek

A 9 legizgalmasabb nyári tábor gyerekeknek

Te sem teheted meg, hogy a nyári szünetben otthon legyél a csemetéddel? Miért nem küldöd el táborozni? A következő 9 helyen biztosan nem unatkozna!

Szerző: Mondovics Pálma
Forrás: Femina.hu
Míg a gyerekek alig várják az utolsó kicsöngetést a suliban, addig a szülőknek rendszerint már most nagy fejtörést okoz a nyári szünet, hiszen kevesen tehetik meg, hogy az egész nyarat otthon töltsék a csemetéjükkel.

Ilyenkor jól jön egy nagymama vidéken, ám ha valaki nincs ebben a szerencsés helyzetben, az se keseredjen el. A következő öt tábor ugyanis szinte egész nyáron fogadja az unatkozó, de kalandokra kész gyerekeket, ráadásul mind felejthetetlen élményeket ígér. Kalandra fel!

Napsütés és Balatonpart jó sok nevetéssel: Napsugár Vakációs Tábor

Hát hol is lehetne jobban eltölteni a nyári szünetet, mint a Balatonon?
Ha ti is úgy gondoljátok, akkor itt egy tábor, amely szintén egész évben vállalja, hogy szórakoztatja a csemetéket.
Bár a Balatonszárszón található Napsugár Vakációs Táborban lakó gyerekek annyit fürödhetnek a medencében, és játszhatnak a partján, amennyit csak akarnak, a tábor nemcsak erről szól.
A barátságos és gyönyörű környezetben a gyerekek délelőttönként kézműves foglalkozásokon is részt vehetnek, ahol megtanulhatnak gyöngyöt fűzni, mézeskalács-díszeket készíteni, lufit hajtogatni - és néha durrantgatni -, dísztárgyakat készíteni parafából, csuhéból, dekorgumiból, vagy akár hullámkartonból.
A tábor elengedhetetlen része emellett a gyalogtúra, a szalonnasütés, a lovaskocsival tett körutak, és természetesen a kimaradhatatlan balatoni pancsolás. Aki tehát igazi balatoni nyaralásra vágyik, az ki ne hagyja a Napsugár Vakációs Tábort!

Napsugár Vakációs Tábor

Mikor: 2008. július 7. és július 26. között minden héten.
Hol: Balatonszárszón.
Kiket várnak: elsősorban 7-14 év közötti gyerekeket.

A Napsugár Vakációs Táborról bővebben a tábor honlapján a www.napsugartabor.hu-n olvashatsz, vagy Takácsné Átol Valériánál érdeklődhetsz a 06(30)364-6257-as telefonszámon, e-mailben pedig a napsugartabor@freemail.hu címen.

Winnetou nyomában: Nomád Indián Tábor

Aki már tapasztalt kalandor és nyomkereső, valamint ismeri az indiánok világának rejtelmeit, az úgyis ott lesz, akit viszont csábít, de még nem csöppent bele ebbe a páratlanul izgalmas világba, annak itt az ideje, hogy megtegye.
Erre pedig nincs is alkalmasabb hely a Seholsziget Élményparkban rendezett Nomád Indián Tábornál, ahol a gyerekek nemcsak csodálatos természetes környezetben tölthetik a nyári szünetet, hanem indiánsátrakban aludhatnak, megtanulhatnak lovagolni, lámákkal, őzekkel, juhokkal, kecskékkel és papagájokkal ismerkedhetnek, továbbá körbevonatozhatják a környéket a Tincsi névre keresztelt élményvonattal.
A programok sokszínűségéről, a jókedvről és a felejthetetlen élményekről a táborozásban már tapasztalt segítők gondoskodnak, míg az egészséges környezetről és a friss levegőről a helyszín, nevezetesen a Börzsöny és a Cserhát találkozásánál fekvő Nőtincs község. Lóra fel!

Nomád Indián Tábor

Mikor: 2008. június 30. és július 6. között.
Hol: Nőtincsen, a Börzsöny és a Cserhát lábánál.
Kiket várnak: korosztálytól függetlenül mindenkit.

A Nomád Indián Táborral kapcsolatban bővebb információt a tábor honlapján találsz. Ugyanitt megnézheted a korábbi táborokban készült képeket, és a Seholsziget Élménypark más táborairól is olvashatsz.

Van miből válogatni!

Ha betelt a létszám, esetleg az említett táborok nem nyerték el a tetszéseteket, akkor a következő táborokat ajánljuk a nyárra:

3 hozzászólás
mezeyanita84       2012-06-10 16:08
4.
Sziasztok! 2012-es tábort szeretnék ajánlani, szintén gyerekeknek, edzőtábor, és ami a legjobb, hogy pénztárca kímélő és nyereményjáték is van hozzá :)   http://www.facebook.com/hiphoptanc- itt részletes infót megtalálsz vidiket, képet, nyereményjá... tovább »
anonymous       2010-05-13 23:58
3.
Egy gyerektábornak vagyok egy egyik szervezője, és mondhatom az itt oldvasottak felháborítanak engem. A mi táborinkban ANNYIRA NEM ÍGY mennek a dolgok. Alkotótábor a miénk (is). www.demotabor.hu Az iparművészet több ágából jönnek az "oktatók" akik ma... tovább »
válasz a 2. kommentre (Ullholm Kamilla - 07-07)
Ullholm Kamilla       2008-07-07 22:45
2.
Kedves Pálma! Nem tudom, hogyan választotta ki a listázott táborokat, valószínüleg interneten böngészve, akárcsak jómagam. Éppen ezért, mások okulására hadd mondom el, miféle tapasztalatokkal gazdagodtak gyermekeim az elsöként említett Világfa Kaland... tovább »

Online játék

Ha unatkoznál, mutatunk egy játékot, amellyel elütheted az időt!
Terasz

Gyufa logikai feladat

Ha nincs kéznél gyufa, toll vagy kiskanál is jó helyette.
Gyerek
Femina mesék és színezők
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.