kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Nadrág nélkül a metrón

Aki tegnap metróra szállt, nem hitt a szemének: döbbenetes látvány fogadta az utasokat
Képek

Te mit szóltál volna?

Forrás: Femina.hu

Tegnap volt a Nadrágmentes Metrózás Napja NMN -, amely New Yorkból indult 2002-ben, amikor egy hétfős férfitársaság úgy döntött, nadrág nélkül utaznak a metrón. Hét egymást követő megállóban szálltak fel ugyanarra a szerelvényre, majd úgy tettek, mintha nem ismernék egymást, egyre jobban összezavarva az utasokat. 2005-ben 50 résztvevője volt az akciónak. A 2006-os NMN-en többeket megbilincselt a rendőrség, ám a bíróság később kimondta, a fehérnemű nyilvános viselete nem illegális.

2008-ban első alkalommal lépett nemzetközi szintre az esemény, miután kilenc másik város csatlakozott New Yorkhoz. 2010-ben már ötezer embert mozgatott meg globálisan a kezdeményezés. A 2012-es New York-i Nadrágmentes Metrózás Napján négyezren vettek részt, emellett 26 másik ország több városa csatlakozott a programhoz. Nézd meg képeken, eddig hogyan zajlott a 2017-es esemény!

Egy nadrág nélküli metrózási akció résztvevői alsóneműben egy New York-i metróállomáson 2017. január 8-án. A hideg ellenére rengetegen szálltak fel a szerelvényekre meztelen lábakkal.

Forrás: MTI/EPA/Alba Vigaray
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Infó: Wikipédia

Élő békejel a Hősök terén

Az október 2-i béke és erőszakmentesség világnapján tartott megemlékezésen a résztvevők tavaly is élő békejelet formáltak. Nézd meg képeken!

Még nincs hozzászólás

Téli balesetek megelőzése

Az extrém időjárási körülmények miatt fokozott fontosságú lett a balesetmegelőzés.
Terasz

Utazás kutyával, autóban

Feladta addigi életét, bejárta a világot, és alig költött.
Terasz
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.