kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Megkérdeztük: ilyen a tökéletes randi a fiúk szerint

Megkérdeztük: ilyen a tökéletes randi a fiúk szerint

Szexisen vagy inkább visszafogottan öltözz? Elfelezzétek a számlát? Kiderül, mit gondolnak a pasik!

Szerző: Varró Orsi
Forrás: Femina.hu

Jó lenne néha tudni, hogy vajon mi jár a fiúk fejében: ők is ugyanazt gondolják, amit te? Nekik is tetszeni fog a fodros szoknya, amiért a barátnőid odavannak? Vajon tényleg mindig csak az jár a fejükben, vagy a mítosz ellenére inkább rád kíváncsiak?

Minden kérdésre nem tudunk válaszolni, és sajnos nekünk sem mellékeltek használati utasítást a pasikhoz, így nem is tudjuk azt megosztani veletek.

Az első randikról viszont jól kifaggattuk Márkot (15), Kristófot (17) és Ádámot (14), így most végre kiderül, a srácok szerint milyen a tökéletes találka, ami után még biztosan jelentkezni fognak.

- Az első randi ideális helyszíne...

Ádám: Szerintem ez a puhatolózás ideje, ilyenkor nem érdemes még senkit bedobni a mély vízbe, vagy valami nagyon extrém helyre menni. Mozi, teázó vagy cukrászda. Az első alkalommal szerintem még elég, ha a klasszikus helyek közül választunk valamit.

Márk: A mozi szerintem is jó választás, ráadásul utána eleve lesz miről beszélgetni - elvégre éppen most láttuk ugyanazt a filmet.

Kristóf: Én is a klasszikus helyszínre szavazok, azzal a kivétellel, hogy a mozi szerintem első alkalomra nem a legjobb választás. Nem lehet beszélgetni, így nem is törik meg a kezdeti feszengés, és nem is tudunk meg sokkal többet egymásról.

Ezek a legkínosabb bakik az első randin
Ezek a legkínosabb bakik az első randin
7 árulkodó jel, hogy a pasinak csak szexre kelleszRandira készülsz? Ezeket a bakikat kerüld8 csalhatatlan jel, hogy tetszel a srácnak7 dolog, amit tudnod kell a szexről10 tárgy a szobába, ami elhozza a szerelmet az életedbeSokat veszekszetek? Így kezeld a szüleidet!7 jel, hogy a srác nem vesz téged komolyanA pasik kedvenc női testrészei7 fotó, ami szebbé teszi a napodat: ők a legjobb pasik 30 alatt!7 munkahelyi baki, ami az állásodba kerülhet

- Az jobb, ha szexis a csaj, vagy ha inkább visszafogottan öltözik?

Kristóf: Legyen csinos, legyen rajta egy kevés smink, érezzem azt, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy egy ilyen jó csajjal randizom, de ne mutasson meg rögtön mindent.

Márk: Jobban szeretem, ha meg kell dolgoznom azért, hogy többet is láthassak belőle: az ultramini szoknyát és a köldökig kivágott felsőt hagyd a sokadik randira, amikor már nem nyilvános helyen találkozunk - de azért nem kell macinaciban érkezned.

- Ki fizet?

Ádám: Természetesen én, de szerintem jó fej dolog, ha felajánlja, hogy felezzünk - amit aztán udvariasan visszautasíthatok.

Kristóf: Én.

Márk: Szerintem is a fiúnak illik ezt rendeznie.

- Csók az első randi végén?

Márk: Elvégre ezért megyünk, nem? A randi szerintem csak az előkészítése annak, hogy továbblépjünk-e. Ha mindketten jól éreztük magunkat, akkor a végén jöhet a csók.

Kristóf: Ha jól sikerült a randi, és búcsúzáskor úgy hozza a pillanat, akkor persze, mehet a csók, de ha mégsem így alakul, az sem jelenti, hogy leírtuk egymást: ha mindketten jól éreztük magunkat, és találkoznánk még máskor is, akkor szerintem nem gáz, ha várunk a csókpillanatra a második, harmadik vagy akárhányadik randiig.

4 hozzászólás
tifany       2012-03-28 12:25
5.
Randiztatok.hová mentetek? :S
válasz a 4. kommentre (szilvi49 - 03-28)
szilvi49       2012-03-28 11:59
4.
én sosem szerettem moziba menni randira,főleg nem a kapcsolat elején
petraglam       2012-03-27 18:46
3.
egy új topic van az oldalon : csajvilág. ez csak a tiniknek szól nagyrészt. 
válasz a 2. kommentre (Annette - 03-27)

4 fotó, amit azonnal vegyél le a Facebookról: minden pasit elriaszt

A technika korában szinte biztos, hogy mielőtt randira hívna, a srác megnézi a Facebook-profilodat.
Terasz

Mit gondolnak rólad a pasik az első randin? 5 kérdés, amiből kiderül

Túl rámenősnek, esetleg fagyos, elérhetetlen királylánynak tartanak? Vagy alig várják a következő randit?
Mit gondolnak rólad a pasik az első randin? 5 kérdés, amiből kiderül
90 napos fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.