kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Leghíresebb UFO-k

4+1 hátborzongató eset 2015-ből, amiről mélyen hallgattak: te sem hallottál róluk?

Tavaly több olyan eset is történt, aminek nem ment híre.

Szerző: Murányi Zita
Forrás: Femina.hu

Az UFO-észlelések egyidősek az emberiséggel. A transzcendens létezésébe vetett hit az UFO-kutatók szerint már az ősi Kínában is arra sarkallta a kíváncsi természetűeket, hogy repülő égi szekerekről és idegen látogatókról tegyenek említést írásos följegyzéseikben. Az UFO-láz a középkor emberét is fogva tartotta, innen datálják az UFO-észlelések első igazán precíz, részletes írásos beszámolóinak keletkeztét.

2015-ben már a technika is az UFO-fanatikusok kezére játszott, nem kell ellentmondásos, szájhagyomány útján terjedő történetekre hagyatkozni, a YouTube-on is számos észlelést tanúsító videó kering. Tavaly négy alkalommal vettek föl azonosíthatatlan repülő tárgyakról kisfilmet, az amerikai UFO-észlelési központ adatai alapján pedig egy interaktív térképet is a nyilvánosságra hoztak. Ennek segítségével nemcsak az észlelések ideje, helye tudható, hanem a tárgyak mérete is, sőt, még az is leolvasható róla, hányan jelentették a szóban forgó esetet.

Az első észlelés éppen szilveszter éjszakáján, Londonban történt. A BBC által rögzített kisfilmen is kivehető az a zöldes árnyalatú, furcsa repülő tárgy, mely a tűzijáték fölött köröz. A kisfilm akár a tavalyelőtti év utolsó, a a tavalyi év első UFO-észlelésének címét is birtokolhatná - a tudósítások zöme így is adott jelentést az esetről. A YouTube-kommentelők szerint viszont ez a kísérteties zöld csészealj valójában egy drón, amivel a tűzijáték különleges fényeit rögzítették. A videót itt nézheted meg.

Forrás: www.delhidailynews.com
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 5

Évszázados rejtélyek

Egészen 1870-ig mentünk vissza, hogy megmutassuk, milyen rejtélyes esetek történtek a múltban.

Még nincs hozzászólás

Második Föld

A NASA a múlt héten talált rá a Föld testvérbolygójára.
Terasz

UFO-k a NASA videóján

Még mindig hallgatnak az esetről, ami már több mint egy hónapja történt a Nemzetközi Űrállomáson.
Terasz
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.