kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

5 könyv, amit minden nőnek el kell olvasnia

5 könyv, amit minden nőnek el kell olvasnia

Ráférne az önbizalmadra egy kis erősítés? Szexuális téren nem vagy tisztában önmagaddal? Az alábbi könyvekből választ kaphatsz mindenre.

Szerző: P. M.
Forrás: Femina.hu

Minden nő különleges. Minden nő megérdemli, hogy egészséges és kiegyensúlyozott legyen, hogy boldog életet élhessen, hogy szeressék.

Minden nőnek jár a szerelem, a tökéletes szexuális élet és a kiegyensúlyozottság. Minden nőnek, ahogy neked is. A következő könyvek segítenek, hogy olyan életet élhess, amelyhez neked is jogod van!

Feldmár András: Igazi vagy? - Iskola nőknek

Ennek a könyvnek nincs műfaja, ahogyan a Feldmár-féle Iskola sem iskola a szó bármilyen szokásos értelmében, habár vannak tanárai, hallgatói, ösztöndíjai. Nem lehet igazi iskolának tekinteni, mert itt senki nem akar megtanítani semmit senkinek. Az iskola és a tananyag alapját kérdések képezik. A kérdések arról szólnak, hogy a nő igazi-e, illetve, hogy van-e a világnak női olvasata egyáltalán.
- Hogy miért lett ez Nők Iskolája? Mert engem a nők érdekelnek! - mondta Feldmár.

És azért is, mert rengeteg dolog van, amiről a nők soha nem beszélnek, nem mondják el az anyák a lányaiknak, mert nekik sem mondta el az anyjuk, mert ők sem tudták, és azt sem tudjuk már, hogy van-e egyáltalán bármiféle igazi tudás, ami a miénk, amire érdemes lenne rákérdeznünk. A könyv alkotói szeretnék, ha lenne ilyen!

Kiadja a Jaffa Kiadó.
Ára 2499 forint.

Gorg Blanc: A nők egészsége

Elengedhetetlenül fontos, hogy ismerd a saját tested, tisztában legyél felépítésével, működésével, valamint azzal, hogy mi módon tudod megőrizni az egészséged: mit tegyél, és mit kerülj ennek érdekében. Életminőséged megőrzésével kiváló egészségi állapotban leszel, önbecsülésed a helyére kerül, és ezek segítik belső egyensúlyod fenntartását.
A kiegyensúlyozott étrend, a megfelelő testmozgás, bizonyos szokások elsajátítása, a kielégítő szexuális élet és a tudatosság rendkívül fontos minden nő számára. E könyv célja a női test anatómiájának és élettani működésének megismertetése, az egyes életszakaszokban bekövetkező változások és a társas kapcsolatok bemutatása. Betekintést nyerhetsz a leggyakrabban előforduló testi és lelki betegségekbe, amelyek gyakorta fenyegetik a nők egészségét. Emellett a kötet remek útmutatást ad az egészséged megőrzéséhez.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 2549 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

John Gray: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek

John Gray könyvét világszerte nők milliói olvasták már, ám, ha te még nem vetted a kezedbe, ideje megtenned. A könyv ugyanis nemcsak érdekes olvasmány a férfiak és a nők közötti különbségekről, de nélkülözhetetlen útmutató is ahhoz, hogy férfi és nő megérthesse egymást, és képes legyen elfogadni a másikat - annak minden hibájával, nyűgével, hisztijével és a másik számára érthetetlen szokásaival.
A férfiak és nők szerelme varázslatosan indul, idővel azonban az érzések megkopnak, az eddigi természetesnek vett különbözőségek már nem varázslatként hatnak, hanem mérgezik a kapcsolatot. A könyv ezt a kibékíthetetlennek tűnő ellentétet oldja fel tanácsaival: megmutatja, hogyan szeresd a másikat anélkül, hogy megfojtanád, és miként bocsáss meg neki úgy, hogy ne csorbuljon az önbecsülésed.

Kiadja a Trivium Kiadó.
Ára 2542 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Kirsty Ginman: Tanácsok a kellő önbizalomhoz

Az önbizalmadnak elengedhetetlenül szüksége lenne valamiféle biztatásra? Nem tudsz megszabadulni a rossz érzésektől, a hangulatodra bárki hatással lehet? A sikerhez és a boldogsághoz életbevágóan fontos az önbizalom. Ha valóban kibékülsz önmagaddal, a világon bármit elérhetsz, ha viszont önbizalomhiánnyal küzdesz, minden elérhetetlennek tűnik. Kirsty Ginman könyve segít, hogy egyszer és mindenkorra a helyére billenjen az önbecsülésed anélkül, hogy folytonos megerősítésre lenne szükséged. A kötetben rengeteg egyszerű, ám annál hatékonyabb ötletet és technikát találsz, melyek segítségével végleg eloszlathatod a kételyeidet, és fellendítheted az önbecsülésed.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 1699 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Betty Dodson: Orgazmus két személyre

A kötet nem arról szól, hogyan szerezz meg egy férfit, hogyan tartsd meg, vagy hogyan szabadulj meg tőle, hanem gyakorlati ötleteket kínál azzal kapcsolatban, miként növelheted a szexuális képességeidet. A szerző, Betty Dodson - aki nem mellesleg bölcsészdoktor, három évtizede szexuális tanácsadó, és a szexuális felszabadítás-önfelszabadítás apostola - határozottan állítja, hogy, ha több gyönyörteli pillanatot élsz meg önmagadban és másokkal együtt, kicsit jobb emberré válhatsz, aki kevésbé erőszakos és jóval kreatívabb.

Ahhoz azonban, hogy mindezt elérhesd, ne csak olvasd a világsikerű könyvet, hanem gyakorold is a benne foglaltakat! Így megtapasztalhatod a kölcsönös orgazmus élményét, amely nélkülözhetetlen a szexuális életed felszabadításában és gyógyításában.

Kiadja az Édesvíz Kiadó.
Ára 2542 forint.
Munkahelyi zaklatás - Jogod van védekezni!

Elmondjuk, mit tehetsz, ha zaklat a főnököd vagy a munkatársad! Állj ki az igazadért, és kérj segítséget!
 

Még nincs hozzászólás

5 letehetetlen, gyönyörű regény tavaszra

Szívbemarkoló történetek a legjobbaktól. Ismerj meg öt olyan regényt, mely kiváló választás, ha felejthetetlen olvasmányra vágysz!
Terasz

5 romantikus film, amit újra kell nézned!

Egy szép és tartalmas filmet nem elég egyszer látni, a remekművek megérdemlik, hogy újra és újra elővedd őket.
Terasz
Terasz dokumentumtár
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.