kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Kids' Choice Awards 2016

Még mindig rajta röhög a világ! Rövid ruhájában óriásit esett az énekesnő a színpadon

Nézd meg fotókon Katy Perry legemlékezetesebb esését!

Szerző: Femina.hu
Forrás: Red Lemon

Napokon belül kiderül, idén ki fürödhet meg a zöld trutyiban a Nickelodeon világhírű díjkiosztóján. A Kids' Choice Awards közel három évtizede töretlen népszerűséggel hódít, és nézettségi rekordokat dönt.

Katy Perry az arcába kapta a trutyit
El is esett miatta a színpadon

Az 1987-es indulás óta gyermekek milliói várják évről évre, ki kapja meg a gála jellegzetes trófeáját. 28 év alatt több mint 400 narancssárga léghajót osztottak ki a legnagyobb világsztároknak, akik ragacsos, neonzöld löttyben úszva ünnepelhetik a sikert.

Közel 1 millió liter zöld trutyi

A Kids' Choice Awards a világ leglazább díjátadó gálája, ahol dicsőség elúszni. A színpadon a legdögösebb színésznők és a legsármosabb énekesek sem lepődnek meg, ha az elismerést jelentő narancssárga léghajót furcsa állagú, zöld folyadék kíséretében kapják.

A Nickelodeon 29 éve rendezi meg a díjátadót, ahol máig közel 900 ezer liter zöld trutyit öntöttek a győztesek nyakába, de előfordult, hogy a nézők is kaptak a ragacsos áldásból. A gyerekek leginkább várt eseményén - amikor a legkisebbek ragadhatják magukhoz a döntés jogát - tavaly például több mint 500 millió szavazat érkezetett a kategóriák jelöltjeire.

A gálák természetesen nem lennének tökéletesek a látvány nélkül: az elmúlt 28 év alatt összesen 10 ezer lámpa világított a színpad felett és 3 ezer táncos színesítette a show-k programját. A meghívott szupersztárok több mint 8 kilométer narancssárga szőnyegen vonultak végig, és az évről évre nagyobb és látványosabb műsor összeállításán 7200 fős stáb dolgozott, amelynek összességében több mint 200 ezer gyerek örülhetett a helyszínen.

Katy Perry nagyot esett

Ahogy látványban, úgy emlékezetes pillanatokban sem szűkölködött a Kids' Choice Awards. Will Smith például három trófeát is nyert 2001-ben, Katy Perryt 2010-ben pedig sokkolta a nyakába zúduló meglepetés. A dögös énekesnő a szokásosnál nagyobb adagot kapott a léből, ami úgy eltalálta, hogy pördült egyet, majd lezúgott a színpad mögé.

Azóta a KCA történelmének leghíresebb trutyizásaként emlékeznek vissza a nézők az esetre. 2011-ben a házigazda, Jack Black lepte meg a nagyérdeműt látványos bevonulásával: a Black Eyed Peasszel közösen nyomott egy emlékezetes flashmobot a narancssárga szőnyegen. Egy év múlva pedig a One Direction produkciójára tomboltak a legnagyobb világsztárok a Nickelodeon díjkiosztóján.

A sztárokkal tűzdelt eseményen idén fellép a DNCE, Wiz Khalifa és Silento, valamint tiszteletét teszi a gálán többek között Robert Downey Jr., Megan Fox, Ellen DeGeneres, Chris Evans, Meghan Trainor és a Nickelodeon sikersorozatainak sztárjai, például Henry és Phoebe - Jack Griffo és Kira Kosarin - a Thunderman családból, továbbá Henry - Jace Norman - a Veszélyes Henryből.

Utóbbiak akár még a zöld áldásban is megfürödhetnek, hiszen a Nicky, Ricky, Dicky és Down ikrei közül hárman is jelöltek a kedvenc gyerek TV-sztár kategóriában. A Thunderman család és a Veszélyes Henry emellett a kedvenc TV-műsor kategóriában is esélyesek a narancssárga léghajóra, miközben az ALVINNN!!! és a mókusoknak többek között az elmúlt 10 évben tizenegy Kids' Choice trófeát begyűjtött SpongyaBob Kockanadrággal kell összecsapnia a legjobb animációk között.

Kids' Choice Awards - március 16-án, szerdán 18:30-kor magyarul a Nickelodeon műsorán, ismétlés március 17-én 15:30-kor, március 18-án 13:30-kor, március 19-én 10:10-kor és március 20-án 12:10-kor. Addig is nézd meg az alábbi videón a show legemlékezetesebb zöld trutyizásait!

2 hozzászólás
Vivianna55       2016-04-03 00:57
3.
Tényleg vicces :D
agyas       2016-03-12 13:43
2.
Az emberi hülyeség ne továbbja,semmi csak úgy van de minek?

Oscar-partik 2016

Lea Michele átlátszó szoknyában érkezett az Oscar-partira.
Terasz

Sports Illustrated Swimsuit Party 2016

Iriny Shayk kivágott ruhát viselt a Sports Illustrated partiján.
Terasz
Sztárlexikon

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.