kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Jövő heti időjárás 01.09-től

Dermesztő hideg lesz a jövő héten is: ilyen időjárás várható

A kemény mínuszoktól még nem vehetünk búcsút, mutatjuk, hol milyen cidri várható.

Hétfőn eleinte tiszta égboltra lehet számítani, majd főként a Dunától keletre növekszik meg a felhőzet, elszórtan kisebb havazás is lehet. Az északi, északkeleti szelet a Dunántúlon helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet felhősebb tájakon -7°C és -13°C, a derült, havas vidékeken -14°C és -20°C között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2°C és -9°C között várható, nyugaton lesz az enyhébb, északkeleten a hidegebb idő.

Kedden már nyugaton is megnövekszik majd a felhőzet, napközben gyakran lesz erősen felhős az ég, szórványosan várható havazás, hózápor. A délkeletire forduló szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a Nyugat-Dunántúlon -7°C és -10°C között valószínű, másutt akár a -11°C és -17°C-ot is elérheti. A legmagasabb nappali hőmérséklet -4°C és -9°C között várható.

Szerdán nyugaton változóan, másutt erősen felhős lesz az ég, majd estétől mindenütt csökken a felhőzet. Főként keleten várható szórványosan havazás. A északnyugati, nyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -8°C és -15°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1°C és -6°C között várható.

Csütörtökön többnyire erősen felhős lesz az ég, és többfelé várható havazás, havas eső, ónos eső. A déli szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1°C és -6°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet -5°C és +1°C között alakul.

Még nincs hozzászólás

A jégen tartózkodás szabályai

A jégen tartózkodás szabályait mindenkinek ismernie kell.
Terasz

A tél veszélyei

Már Magyarországra is megérkezett a tél és a hideg idő, készülj fel te is a veszélyekre!
Terasz
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.