kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Iskolai öltözködés

Leszidták a tanárok, mert túl keveset takart a ruhája: másnap ebben ment iskolába

Grace Villegas és nővére szót emelt a tanárokkal szemben.

Forrás: Femina.hu

A 13 éves Grace Villegas vásárolt magának egy divatos felsőt a saját megtakarított pénzén, és alig várta, hogy felvehesse az iskolába. Ám amikor eljött a nagy nap, a kislány kénytelen volt átöltözni, mert több tanár is szóvá tette, hogy a blúz szerintük túl sokat mutat, és nem az iskolába való. A kansasi kislány a tanítás után szomorúan mesélte a történteket 18 éves nővérének, aki felháborodott, és igazságot követelt. Nézd meg, hogyan!

Ezt a felsőt ítélték helytelennek a tanárok, és bár nem szólították fel Grace-t, hogy átöltözzön, mindenféle megjegyzéseket tettek rá, amitől a kislány kényelmetlenül érezte magát, és inkább átvette a tornapólóját.

Forrás: twitter.com/bellavillegas_
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
Kattints a képre a nagyításhoz!
1 / 3

Kirúgták, mert túl szép

Szerinted van joga ilyesmihez egy főnöknek? A fiatal nő úgy érezte, muszáj mindenkivel megosztania ezt a felháborító és igazságtalan történetet.

3 hozzászólás
Piros48       2017-03-18 00:04
4.
Miért is köveznénk meg? Mert fordított világban élünk?  Pedig "Jaj azoknak, akik a rosszat jónak mondják, és a jót rossznak. Akik a sötétséget világosságnak teszik meg, s a világosságot sötétségnek, ami keserű, azt édesnek, az édeset meg keserűnek" É... tovább »
válasz a 2. kommentre (licidepot - 03-17)
Fortuna hívő       2017-03-17 17:47
3.
Az iskolaköpeny volt az igazi! Akkor nem egymásal és a divattal, hanem a tanulással foglalkoztak a diákok. Pláne praktikus vegyes fiú-lány iskolákban! A fiúknak nem tesz jót ez a kihívó öltözködés. Ez munkahely, nem diszkó v. mozi!   VISZONT: le... tovább »
licidepot       2017-03-17 17:11
2.
Ne kövezzetek meg!De van bibliai alapelv az öltözködésre,amit jó betartani,mert megvédi a diákot is,a tanárt is és a közvéleményt is.  Ékességetek pedig ne a külsőséges hajfonogatásból és aranydíszek felrakásából vagy felsőruhák viseléséből álljon, ... tovább »
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.