kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Időjárás március 24-től

Ami ma jön, az nem fog tetszeni! - Ilyen idő várható a hétvégén is?

Egy dolog megkeserítheti a napod, de vajon jellemzi majd a húsvét hétvégét is?

Forrás: Femina.hu

Ma az Alföldön erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt szakadozottabb felhőzet várható, hosszabb napos időszakok északnyugaton lehetnek. Estétől mindenütt csökken a felhőzet. Helyenként - nagyobb eséllyel a Dunától keletre - kisebb eső, zápor előfordulhat.

Az északi, északkeleti szél megerősödik, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten viharos széllökések is lesznek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 11 fok között alakul - írja a met.hu.

Ilyen időre számíthatsz nagypénteken

Derült vagy gyengén felhős idő várható, csapadék nem lesz. Az északkeleti, északi szél néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 12 fok között alakul.

A várható időjárás nagyszombaton és húsvétvasárnap

Nagyszombaton változóan felhős időre számíthatunk többórás napsütéssel. Legfeljebb néhol - inkább csak északnyugaton - lehet gyenge eső, zápor. Gyenge vagy mérsékelt marad a változó irányú szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 14 fok között alakul.

Húsvétvasárnap többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. A délire forduló szél északnyugaton megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

Még nincs hozzászólás

Balaton napfelkeltekor

Bámulatosan szép képeket mutatunk a Balatonról, melyek napfelkeltekor készültek.
Terasz
Változások és jogszabályok

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.