kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Időjárás március 21-től

Mennyi napsütésben lehet részed ezen a héten? Így alakul a következő napok időjárása

Olvasd el, hogyan indul a hét.

Forrás: Femina.hu

A mai nap folyamán a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, elszórtan számíthatunk záporra. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, néhol viharossá is fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4 fok között alakul, a fagyzugos helyeken egy-két fokkal hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között várható - olvasható a met.hu-n.

Holnap ilyen idő várható

A délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, északkeleten lehet kevés napsütés. A Dunántúlon és a Dél-Alföldön többfelé várható eső, zápor, északkeleten kicsi a csapadék esélye. Az északkeleti szél megélénkül, délen néhol megerősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 8 és 12 fok között alakul, nyugaton hűvösebb, északkeleten kissé melegebb is lehet.

Erre készülhetsz szerdán

Kezdetben borult lesz az ég, majd napközben észak felől szakadozik, csökken a felhőzet. Kezdetben több helyen, délután főként délen és keleten valószínű eső, zápor. Az északi, északnyugati szél több helyen megerősödik, a Dunántúl nyugati részén néhol viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

Még nincs hozzászólás

Balaton napfelkeltekor

Bámulatosan szép képeket mutatunk a Balatonról, melyek napfelkeltekor készültek.
Terasz

Adóbevallás ellenőrzés

Ellenőrizd, ha a NAV-tól kérted az adóbevallásod elkészítését.
Terasz
Változások és jogszabályok

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.