kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Időjárás március 2-tól

Azt remélted, hamarosan vége az esőzésnek? Most kiderül, csalódni fogsz-e

Vajon alábbhagy a sok esőzés? Meddig marad?

Szerző: Németh Lilla
Forrás: Femina.hu

A mai nap átmenetileg felszakadozik a felhőzet, néhány órás napsütés kezdetben nyugaton, majd keleten lesz. Eleinte északkeleten helyenként eső, havas eső előfordulhat, majd a nap nagy részében csapadék nem valószínű. Estétől északnyugaton ismét várható eső, zápor.

Az északnyugati szél délire fordul, és néhol megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul - írja a met.hu előrejelzése.

Ilyen idő lesz holnap

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és nyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor, a hegyekben havas eső, hó is.

Az északira, északkeletire forduló szél több helyen megerősödik, nyugaton viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 13 fok között alakul.

Erre készülj pénteken

Eleinte túlnyomóan borult lesz az ég, majd nyugat felől felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap, de keleten estig sok lesz a felhő. Kezdetben többfelé, majd főként keleten várható eső, zápor, eleinte havas eső, hó is lehet. Az északnyugati szél erős, viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Még nincs hozzászólás

Bkk változások március

Márciustól változások várhatóak a BKK járatainál.
Terasz
Változások és jogszabályok

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.