kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Időjárás január 31-től

Folytatódik a tavaszias idő, vagy visszatér a tél? Ilyen idő lesz a napokban

Az időjárás megviccelte a naptárat, most kiderül, mi lesz a folytatásban.

Szerző: Németh Lilla
Forrás: Femina.hu

A mai napon többnyire borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor, napközben legkevesebb csapadék északkeleten valószínű. A délnyugati szél megélénkül, több helyen meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok körül alakul - olvasható a met.hu előrejelzésében.

Ilyen idő lesz a jövő hét elején

Holnap napközben csak átmenetileg, rövid időszakokra szakadozik fel a felhőzet, estétől vékonyodik jelentősebben a felhőzet. Reggel még több helyen valószínű eső, északkeleten néhol havas eső, később a csapadék előfordulása és mennyisége is csökken.

A nyugati, délnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 5, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 7 és 13 fok között alakul.

Kedden változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütéssel, csapadék nem valószínű. A nyugati, délnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között alakul.

Még nincs hozzászólás

Köd Budapesten

Csodálatos fotókat láthatsz a ködös Budapestről, melyek a közelmúltban készültek.
Terasz
Anya és gyerek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.