kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Időjárás január 23-25.

Megint havazni fog a hétvégén, de vajon milyen mértékben? Ilyen időre számíthatsz

Szombatra és vasárnapra is mond csapadékot, hó formájában.

Szerző: Németh Lilla
Forrás: Femina.hu

Ma nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de a keleti határ közelében gyengén felhős, napos maradhat az idő. Északnyugat felől egyre többfelé várható havazás, de a csapadék a Tiszántúlra késő estig várhatóan még nem jut el.

Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és -13 fok között várható, de keleten a hóval borított területeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet +1 és -3 fok között valószínű - írja a met.hu.

Erre számíthatsz a holnapi napon és hétfőn

Vasárnap rövid napos időszakok mellett erősen felhős lesz az ég. Hószállingózás, kisebb havazás szórványosan előfordulhat. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően -3 és -9 fok között alakul, de keleten kissé hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +5 fok között várható.

Hétfőn felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, keleten néhol hószállingózás előfordulhat. A délnyugati szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul.

Még nincs hozzászólás

Több az influenzás

Az ÁNTSZ szerint nőtt az influenzás betegek száma az elmúlt héten.
Terasz

Heti összefoglaló január 11-17.

A szingliadó felvetése után ismét sokkolták a közvéleményt.
Terasz
Változások és jogszabályok

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.