kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Időjárás február 22-től

Van egy jó hírünk az e heti időjárásról: nézd meg, milyen idő lesz

Kiderül, hogy ezen a héten többet fog-e sütni a nap, mint az ezt megelőzőn.

Szerző: Németh Lilla
Forrás: Femina.hu

Az időnként megnövekvő felhőzet mellett több órára kisüt a nap, csak estefelé növekszik meg északnyugat felől a felhőzet. Napközben eső nem valószínű, estétől nyugaton helyenként előfordulhat már csapadék. A délnyugati szél többfelé viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul - olvasható a met.hu-n.

Ilyen idő várható holnap

Kedden többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak estefelé szakadozik fel északnyugat felől a felhőzet. Többfelé várható eső, zápor, nyugaton és északkeleten havas eső, a magasabban fekvő helyeken hó is lehet.

Az északnyugatira forduló szél egyre többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul.

Szerdán és csütörtökön

Szerdán az időnként megnövekvő felhőzet mellett több órás napsütés várható, csapadék nem valószínű. A nyugati, északnyugati szél délire, délkeletire fordul, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul.

Csütörtökön dél felől megnövekszik, majd délután északnyugat felől felszakadozik a felhőzet. Főként délen várható eső, záporeső. A Dunántúlon helyenként megerősödik az északi, északkeleti szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 10 fok között alakul.

Még nincs hozzászólás

Vízzel borított települések

Több folyó mentén épült magyar településre is betört a víz. Képeken mutatjuk, mennyire!
Terasz

Közlekedési sztrájk Miskolc

Tegnap megkezdődött a sztrájk a város közösségi közlekedésében.
Terasz
Anya és gyerek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.