kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Idegenvezetők Világnapja BKK

Holnap különleges élménnyel kedveskedik a BKK! Ezeken a járatokon számíthatsz rá

A holnapi napon különleges utazásban lehet részed.

Szerző: Németh Lilla
Forrás: Femina.hu

2015. február 25-28. között rendezik meg idén az Idegenvezetők Világnapját, melyhez a BKK is csatlakozik.

Február 28-án, vagyis holnap bizonyos járatokon idegenvezetéssel egybekötött utazáson vehetsz részt - tájékoztat a BKK honlapja. Olvass tovább a részletekért!

Ezek a járatok az érintettek

A nem mindennapi lehetőség a különjáratként indított 2-es és 6-os, valamint a budai fonódó villamoshálózat részeként közlekedő 17-es villamos vonalát fogja érinteni. Miközben utazol rajtuk, a magyar nyelvű idegenvezetés révén érdekességeket tudhatsz meg az útvonalukon elhelyezkedő épületekről és helyszínekről.

Pontos időpontok

A 17-es villamos menetrend szerinti járatként várhatóan 9:27-kor indul majd el a Bécsi út-Vörösvári út végállomásáról, és a Savoya Parknál 10:36-kor fordul vissza. Mivel nem különjáratról van szó, vonaljeggyel vagy bérlettel szállhatsz fel rá.

A két különjárat, a 2-es és a 6-os ingyenesek lesznek. A 2-es idegenvezető járata 13:30-kor indul a Boráros térről a Jászai Mari térre, utána a Közvágóhíd felé közlekedik, majd visszatér a Borároshoz. Ez az út 60 percig fog tartani, és a szerelvény közben nem áll meg.

A 6-os villamos 15:20-kor indul a Móricz Zsigmond körtérről a Széll Kálmán térre, ahol az utasok le-, illetve felszállhatnak. A járat körülbelül 16 órakor indul vissza a Móricz Zsigmond körtérre.

Kép és mobilkép: facebook.com/bkkbudapest

Íme, a világ első nyilvános közparkja

A Városliget, mely egykor a világ első nyilvános közparkjának számított, ma a fővárosiak kedvelt pihenőhelye, egyúttal az utazók számára is népszerű látnivalót jelent. Nézd meg videónkat, és tudd me, miért érdemes újra és újra felkeresni.

Még nincs hozzászólás

BKK FUTÁR villamos

Forgalomba álltak az első FUTÁR-ral is felszerelt villamosok.
Terasz

Világ leghosszabb villamosa

A BKK nemsokára forgalomba állítja a világ leghosszabb villamosát.
Terasz
Anya és gyerek
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.