kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Híradó baki

Hatalmasat bakizott a hírcsatorna! Élő adásban égették le magukat a szerkesztők

Rajtuk röhög a fél internet, de nem is csoda, mert ez tényleg kínos.

Forrás: Femina.hu

Kellemetlen órák vannak az amerikai hírcsatorna, a CNN mögött, ugyanis megkapták a magukét, amiért egy élő hírműsorban véletlenül összekevertek két országot.

"Ausztrália kerítést épít a szlovéniai határra" - ez a felirat jelent meg a képernyőn, amikor a hírolvasó az európai menekülthelyzetről beszélt, szintén a szigetországot emlegetve szomszédaink helyett.

Nem mindegy!

Miután sokaknak feltűnt a hatalmas baki, miszerint a CNN szerkesztői összetévesztették Ausztriát a tőle több mint 14 ezer kilométerre fekvő, és hozzá csak a név hangzásban hasonló Ausztráliával, az internet felbolydult, és csak úgy záporoztak a megjegyzések a hírcsatorna közösségi oldalaira.

A rosszalló kommentek mellett főként vicces hozzászólásokat írtak az emberek, aki csak tudta, kifigurázta a CNN baklövését. Volt, aki azt írta, Ausztrália kicsit paranoiás lehet, ha több ezer kilométerre épít kerítést, és volt, aki nehezményezte, hogy miért nincsenek kenguruk Bécsben.

Sokan megjegyezték, hogy a CNN az utóbbi időben rengeteget veszített a hitelességéből, egy felhasználó pedig így foglalta össze az esetet: "Ez történik, ha túl amerikai vagy ahhoz, hogy tudd, mi a különbség Ausztria és Ausztrália között."

6 kép, amit nem lehet nem félreérteni

Nézd meg, mekkora félreértések és poénok keletkeznek, ha a megfelelő részletet takarják ki az egyébként ártatlan képen!

Kérdések az állásinterjún, amire nem kell válaszolnod

Van olyan kérdés, amit nem szabad feltenned, és amire nem kell válaszolnod az állásinterjún? Szakértőnk segít felkészülni a kellemetlen helyzetekre.

4 hozzászólás
PinkPanther       2016-03-04 11:35
5.
"No kangaroos in Austria!"
honeykiss       2016-03-04 10:51
4.
Csatlakozom "agyas" hozzászólásához......valóban érthetetlen miért kell ebből a bakiból ekkora nagy ügyet csinálni, nagy dolog, lehet rajta egy jót mosolyogni és annyi.....sok rosszindulatú ember tud csak ilyeneken élvezkedni szánalmas :(
honeykiss       2016-03-04 10:49
3.
Csatlakozom "agyas" hozzászólásához......valóban érthetetlen miért kell ebből a bakiból ekkora nagy ügyet csinálni, nagy dolog, lehet rajta egy jót mosolyogni és annyi.....sok rosszindulatú ember tud csak ilyeneken élvezkedni szánalmas :(

Áprilisi tréfák

Igazán rosszul elsült áprilisi tréfák közül válogattunk.
Terasz
Terasz dokumentumtár
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.