kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

H5 rövidített útvonal

Holnaptól nem jár a népszerű járat Budapestnek ezen a részén! Egy hónapig lesz így

A H5-ös HÉV útvonala változik.

Szerző: Németh Lilla
Forrás: Femina.hu

Holnaptól, vagyis január 23-tól február 22-ig, azaz csaknem egy hónapig a H5-ös HÉV rövidített útvonalon fog közlekedni - figyelmeztet a BKK a honlapján.

A Batthyány tér és a Margit híd, budai hídfő megállók között pótlóbusszal, a 109-es autóbuszon, illetve a budai fonódó villamoshálózat részét képező 19-es villamoson lehet majd utazni helyette.

A változtatás további részletei

A tájékoztatás szerint azért rövidül le ideiglenesen az útvonala, mert a Bem rakparti HÉV-alagútban teljes ágyazatcserét végeznek.

Az egy hónapos időszak alatt a H5-ös HÉV Szentendre és a Margit híd, budai hídfő, illetve Békásmegyer és a Margit híd, budai hídfő között - a hétköznap reggeli csúcsidőszakok kivételével - továbbra is menetrendszerűen fog közlekedni.

Nem indul el áprilisban a 3-as metró felújítása?

A BKK korábban azt is közölte, hogy áprilistól elindul a 3-as metró felújítása, azonban kiderült, hogy az általuk közétett, forgalomkorlátozásról szóló anyagban téves tájékoztatás történt a 3-as metróval kapcsolatban. Ahogyan a Velvet írja, a munkálatok valóban még az idei év folyamán megkezdődhetnek - erről itt írtunk -, azonban nem áprilisban, hanem később. A BKK azt ígérte, hogy időben hírt ad róla.

Kép és mobilkép: www.facebook.com/bkkbudapest

Még nincs hozzászólás

Biciklis várakozás a zebránál

A pirosnál várakozás néhány helyen változik a fővárosban.
Terasz

Agglomerációs járatok Budapest

Február 17-ig biztosan közlekednek az agglomerációs járatok.
Terasz
Anya és gyerek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.