kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Februári horoszkóp 2016

Nagy februári horoszkóp! Párra lelsz a szerelem hónapjában?

Olvasd el havi horoszkópunkat, és tudd meg, neked mit ígérnek a csillagok februárban!

Forrás: Femina.hu

Februárt gyakran emlegetik a szerelem hónapjaként, hiszen ekkor van Valentin-nap, a szerelmesek napja.

Ha kíváncsi vagy, számodra hogy alakul az év második hónapja párkapcsolat ügyben és más téren is, olvasd el a horoszkópot!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha nincs párod, vagy gyengélkedik a kapcsolatod, olyasvalaki kápráztathat el akár egyetlen mozdulatával, akivel más körülmények között szóba sem állnál. Sajnos a rózsaszín szemüvegen át nem látod az igazi arcát, ezért ha nem vagy óvatos, megütheted a bokádat. Érdemes az egészségedre is koncentrálni, mert nagy zavarodban könnyen elsiklasz egy kisebb vészjelzés felett, ami később kellemetlen következményekkel járhat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Egy régi ismerőst sodor utadba az élet februárban, aki felforgatja a mindennapjaidat. Korábban talán gyengéd szálak fűztek hozzá, és most előjönnek a régi érzelmek, még ha nem is olyan erősen, mint azelőtt. Váratlanul pénzhez juthatsz, ám most okosnak kell lenned, és nem szabad azonnal elköltened: inkább spórolj, mert később nagyobb szükséged lesz rá!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az egyedülálló Ikrek számára szerencsés lesz ez a hónap a szerelem terén, különösen a hétvégéken ismerkedhetnek sikerrel. Ha van párod, mostanában sokat gondolsz a szakításra, de nem szabad elhamarkodottan döntened, mert szinte azonnal megbánnád, és nem biztos, hogy lesz visszaút. Ne szórd a pénzt, főleg olyan dolgokra ne költs, amik veszélyeztetik az egészségedet!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Talán eddig nem is foglalkoztál a Valentin-nappal, de idén olyan kellemes és emlékezetes meglepetés érhet, ami talán tartósan megváltoztatja az ünnephez való hozzáállásodat. Az elmúlt hónapok spórolása most végre megtérül, mert sikerül elérned a kitűzött célt, és ez jó érzéssel tölt el. Februárban különösen vigyázz az egészségedre, és válogasd meg, hogy mit eszel!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha friss a kapcsolatod, vagy még csak kialakulóban van valami, most nem várt irányt vehet a dolog, és rájöhetsz, hogy mégsem ez az ember az, akivel együtt akarsz lenni. Könnyebb még most, az elején lezárni a dolgot, és a csillagok is a te oldaladon állnak ebben. Ideje lassítanod egy kicsit a munka vagy a tanulás terén, mert hamarosan az egészséged bánja, ha továbbra is túlhajtod magad!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Nincs túl sok mozgás az életedben a szerelem terén, de most nem is bánod: úgy érzed, hogy jól megvagy a jelenlegi helyzetben, és nem vágysz különösebb változásra. Annál izgalmasabb dolgok várnak rád a tanulásban vagy a munkában: februárban rád mosolyog a szerencse, és olyan lehetőséget kapsz, amire régóta vártál.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egy kicsit túlbecsülöd a Valentin-nap jelentőségét, ami kellemetlenséget szül a kapcsolatodban, ha pedig egyedül vagy, saját magadnak okozol nehézséget feleslegesen. Koncentrálj inkább a valóban fontos dolgokra, például az egészségedre: ha mostanában többször is fej- vagy hátfájást tapasztalsz, fordulj orvoshoz, mert valami megbújhat a háttérben!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szokatlanul érzelgős hangulatban talál a február, ami egészen a hónap végéig kitart nálad. Nehezen engedsz el valakit, aki menni akar, viszont nem veszed észre, hogy másvalaki bebocsátást kér az életedbe. A barátaid látják rajtad, hogy valami nincs rendben: ne lökd el őket magadtól, és igyekezz megnyílni nekik, hiszen csak segíteni szeretnének!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Mindig nehezen viseled a Valentin-napot egyedülállóként, és ez idén sincs másként. Csak azért ne ugorj bele egy kapcsolatba, hogy legyen valakid februárban, mert garantáltan rosszul sül el a dolog. Ha viszont van párkapcsolatod, várakozáson felül alakul a február. Figyelj a táplálkozásodra, nem ártana most egy méregtelenítő kúra!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Annyira el vagy foglalva a tanulással vagy a munkával, hogy nem veszed észre, valaki egy ideje kiszemelt magának. Járj nyitott szemmel, mert valószínűleg neked is tetszik az illető! Ha régóta tervezed, hogy spórolni kezdesz, most, februárban ideálisak lesznek a körülmények, hogy bele is vágj. Légy egy kicsit bátrabb, merészebb a szokásosnál, mert ha most elengeded magad, abból csak előnyöd származik a későbbiekben.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Használj ki minden alkalmat, amikor emberek közé mehetsz, mert ez most nagyon rád fér. Ne hanyagold el emiatt a párodat, nyugodtan vidd magaddal őt is! Ha egyedül vagy, a sok eljárás során találkozhatsz valakivel, akivel kölcsönös a vonzalom. A családodban kisebb vita alakulhat ki, de neked kell engedned, különben hosszan tartó haragoskodás lehet a vége.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha nemrég ért véget egy kapcsolatod, még egy ideig nyalogasd a sebeid, és ne keress újat, mert nem vagy túl az előzőn. Ha van párod, mostanában nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd, de ha ezt az időszakot kibírjátok, megerősödik a kapcsolatotok. Mostanában határozatlan vagy, és ez meglátszik az iskolai vagy munkahelyi eredményeiden is. Igyekezz összeszedni magad!

Még nincs hozzászólás

Szakításos történetek

Örülj neki, hogy az alábbi igaz történetek nem veled estek meg.
Terasz
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.