kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Fázás ellen

Tartsd így a kezed a csap alá, és figyeld, mi történik! Olyan lesz, mintha kicseréltek volna

Egyetlen apró trükkel rengeteget javíthatsz a közérzeteden.

Forrás: Femina.hu

Január lévén mostanában nincs túl meleg, és ha sokáig tartózkodsz a szabadban, biztosan ismered az átfagyás érzését, amitől aztán a nap további részében is szenvedsz, egészen az esti forró fürdőig.

Ha veled is előfordult már, hogy egy ilyen után egyszerűen órákon át képtelen voltál felmelegedni, hiába vettél fel a lakásban is vastag zoknit és kötött pulcsit, az alábbi trükk hasznodra válik majd a továbbiakban.

Meleg vizet a csuklóra!

Sokan ismerik és alkalmazzák a módszert, mely szerint ha kánikulában egy percig hideg vizet folyatsz a csuklódra, az lehűt egy időre, és nem szenvedsz majd annyira a melegtől. Azt azonban kevesen tudják, hogy ugyanez a trükk a hideg időben is bevethető, csak - természetesen - meleg vízzel.

Mivel a csukló bőre vékony, a meleg könnyebben eljut az itt futó vénákhoz, ezáltal kitágíva az ereket, felfrissítve a vérkeringést és átmelegítve a vért. Ezen folyamat eredményeképp sokkal hamarabb visszaáll a normál hőérzeted, és elmúlik az a tartós és kellemetlen érzés, amit a köznyelv átfagyásnak nevez.

Ha tehát fázol, és szeretnéd minél gyorsabban aktiválni a belső fűtésedet, nincs más dolgod, mint egy percig a csap alá tartani a csuklódat, és jólesően meleg, de nem forró vizet engedni rá.

Bolyhos és puha kiegészítők télre

Vidám, színes és meleg dolgokat ajánlunk most téli ruhatáradba. Kattintsd végig a galériát!

Még nincs hozzászólás

Mitesszereltávolító házilag

Ez a házi mitesszereltávolító tapasz hatásosabb lehet, mint a bolti, ráadásul olcsóbb is.
Terasz
Terhesség hétről hétre

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.