kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Fail compilation 2016 január

Óriásit esett ez a lány, de sokkal érdekesebb az, ami pár méterrel odébb történt közben

Nézd meg videón, mi történt, amire senki sem számított!

Forrás: Femina.hu

Rendszeresen felkerülnek a YouTube-ra a Fail Compilation elnevezésű videók, amelyek a hétköznapi élet hatalmas bakijairól készült felvételeit gyűjtik össze.

A hónap elején egyben nézheted meg az előző hónap legviccesebb kisvideóit, amit most mi is megmutatunk, hidd el, nem érdemes kihagyni.

A legnagyobb égések januárban

A FailArmy januári bakivideójának talán legemlékezetesebb momentuma az udvaron hátraszaltózó lány, aki szokás szerint hanyatt fekve köt ki a hóban, ezzel már-már az elcsépelt kategóriába csúszva - egészen addig, amíg pillanatok múlva a háttérben meg nem történik, ami megtörtént. A jelenet a lenti videó 37. másodpercénél kezdődik.

Mindenképpen nézd meg, de ne pörgess csak oda, mert az előtte és utána lévő momentumok is nagyon szórakoztatóak, és bár némelyik igen fájdalmas lehetett, szerencsére egyikből sem lett helyrehozhatatlan kár vagy sérülés.

Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: hatalmas esések, elhullajtott fogak és meghiúsult keménykedés: nézd meg a január legnagyobb égéseit közel hét percben!

A legkínosabb fotók a Facebookon

Vannak, akik egyszerűen a posztjaikkal égetik le magukat, mások pedig még képet is mellékelnek hozzájuk. Utóbbiakból szemezgettünk.

Még nincs hozzászólás

Vicces egyenlet

Ezzel az öt lépésből álló egyenlettel gondolatolvasó lehetsz.
Terasz

Rejtett optikai illúziók

Egy új optikai illúzió hódít az interneten. Próbáld ki te is!
Terasz
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.