kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Facebook változások

Már megint változik a Facebook külseje! Ilyen lesz majd az új üzenőfal

A fejlesztők folyamatosan azon dolgoznak, hogy javítsák a felhasználói élményt.

Forrás: Femina.hu

A Facebook fejlesztői folyamatosan dolgoznak az újabb és újabb ötleteken, amelyekkel igyekeznek még kényelmesebbé és minőségibbé tenni a felhasználók számára a közösségi oldalon eltöltött időt.

Január elején kiszivárgott néhány információ a jelenlegi munkálatokkal kapcsolatban, és a hírek szerint nagyon izgalmas változások jönnek.

Megújul a hírfolyam, jön a webshop

Az üzenőfal és a hírfolyam már többször megváltozott a Facebook fennállása óta, és a felhasználók eleinte általában idegenkednek az ismeretlen felülettől, de hamarosan hozzászoknak, és meg is kedvelik. Most is ilyesmire számíthatunk: az amerikai felhasználók közül néhányan már tesztelik az újdonságokat.

A HVG értesülései szerint a fejlesztéseket követően egy sokkal intelligensebb üzenőfalat kapunk majd, ahol nemcsak témák szerint szűrhetjük a tartalmakat a hírfolyamból, de beépül a Marketplace funkció is, vagyis még vásárolni is lehet majd a Facebookon keresztül.

"Tekintve, hogy az Egyesült Államokban már pénzt is lehet utalni Messengeren keresztül, nem is váratlan a lépés: Marketplace néven egy olyan bevásárlószekciót terveznek a Facebookra, ahol az általunk kedvelt oldalak alapján különböző termékeket szerezhetünk be. Így például megvehetjük a jegyet kedvenc együttesünk koncertjére, vagy imádott sportcsapatunk mezét is be lehet szerezni majd anélkül, hogy el kellene hagyni a Facebookot - írja a hvg.hu.

Hasznos oldalak a Facebookon

A Facebookot nemcsak az ismerősök keresésére és követésére érdemes használni. Íme, a leghasznosabb oldalak és csoportok!

Kések, villák, kanalak: melyiket mire használd az étteremben?

Ne ijedj meg rögtön, ha többféle evőeszközt látsz az asztalon. Szakértőnk segítségével megmutatjuk, melyik milyen ételhez passzol.

Még nincs hozzászólás

Magas telefonszámla

Ha téged is érint a dolog, sokkal többet fizethetsz, mint kellene.
Terasz

A Facebook és az álláskeresés

A Facebook döntő jelentőségű lehet az álláskeresésnél.
Terasz
Terasz dokumentumtár
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.