kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Ezt gondolja a főnököd a sminkedről

Ezt gondolja a főnököd a sminkedről
Egy internetes kutatás eredményei

Az élénk színű szájfény, a szemhéjfesték, de még a pirosító is sokaknál kiveri a biztosítékot.

Forrás: Femina.hu

Egy internetes kutatás szerint minden harmadik főnök úgy gondolja, hogy van olyan női beosztottja, aki túl sok sminket visel - számol be egy internetes kutatás eredményeiről a Dailymail.co.uk.

A megkérdezett főnökök a szájfényt, a szemhéjpúdert és a pirosítót is rosszallóan nézték.

A visszafogott sminkkel nincs baj

A felmérés során 500 vezetőt kérdeztek meg, köztük férfiakat és nőket egyaránt. Bár szinte mindenki azt mondta, hogy a visszafogott, szolid smink elfogadható a munkahelyen, a kevésbé természetes hatás már sokakból nemtetszést váltott ki.

A legtöbben az élénk színű szájfényekkel szemben fejezték ki rosszallásukat, a felmérés szerint a főnökök 32%-a úgy gondolja, hogy az erős árnyalatú ajakfesték nem munkába való.

A tabulista második helyén a szemhéjfesték végzett, a vezető beosztású megkérdezettek 28%-a ítélte úgy, hogy minden sminktermék közül ezt a legkevésbé ildomos az irodában is viselni, míg a főnökök 15%-ánál a túl sok pirosító verte ki leginkább a biztosítékot.

A felmérésből ugyanakkor az is kiderül, hogy a vezetők 12%-a kifejezetten jónéven veszi, ha női beosztottjai adnak a megjelenésükre, és a mindennapi munkához is feltesznek egy kevés sminket.

15 életbevágóan fontos illemszabály
15 életbevágóan fontos illemszabály
Testbeszéd a munkahelyen15 trükk, hogy te legyél a főnök kedvence7 munkahelyi baki, ami az állásodba kerülhet7 gyakori hiba, amivel könnyen alááshatod a karrieredetEzek a világ legjobban fizető szakmái15 magyar találmány, ami megváltoztatta a történelmet10 lépés a jól működő számítógépértA 7 legdurvább illemtanbaki, ha külföldön vagyPénzért végzett a családjával az őrült nőA férfi, aki 300 évig élt: feltalálta a fiatalság elixírjét?

Te mennyi sminket teszel fel, ha munkába mész?

Felmondás a munkavállaló részéről

Ha úgy döntöttél, elég volt, és nem akarsz tovább a jelenlegi munkahelyeden dolgozni, akkor változtass. Ám, mielőtt felmondasz, hallgasd meg a Femina.hu jogász szakértőjét, aki elmondja, mit és hogyan tegyél.

Még nincs hozzászólás

Mit veszel fel az állásinterjúra?

Kosztüm, farmer, kis fekete? Nem mindegy, hogy mit veszel fel az első és egyben legnagyobb találkozásra.
Terasz

Ezt nézi meg a leendő munkaadó a Facebook-adatlapodon: ilyen legyen, hogy megkapd a munkát

A munkakeresést meg is nehezítheti egy közösség oldal adatlapja.
Terasz
Terasz dokumentumtár
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.