kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Elpusztítanák a lakosság egyharmadát?

Elpusztítanák a lakosság egyharmadát?
A legveszélyesebb titkos társaság

Irtanák az embereket, és az internet is a tervük része? Íme, az Új Világrend.

Szerző: David Southwell, Sean Twist
Forrás: Femina.hu

Az egyik legismertebb összeesküvés-elmélet szerint a világ társadalmában az egyesült Földben hívő vezetők, bankárok, egyházi személyek és üzleti szakértők között létezik egy szövetség.

Céljuk csupán a bolygó megóvása?

Ez a VIP-társaság, valamint a hatalmas, de titokzatos, misztikus segítők és a felületes szemlélő számára teljesen átlagos polgárok alkotják az Új Világrend vezetőségét. Ők - és elődeik - a feltételezések szerint évszázadok óta manipulálják a világ történéseit, hogy elérjék egyszer céljaikat.

A legfőbb cél

Az Új Világrend célja ezen elméletek szerint igencsak különleges. A Föld emberiségét egy kormányzat alatt kell egyesíteni, ki kell iktatni a nemzetiségi különbségeket, a hazafias fanatizmust pedig az emberiség egységébe vetett hitnek kell felváltania. Egy valuta lesz, egy nyelv, egy igazságos jogrendszer és egyetlen rassz. A vallás szintén komoly konfliktusforrás, ezért azt is fel kell számolni. Az Új Világrend szerint a nemzeti hadseregek feleslegessé válnak, tehát ezeket is meg lehet szüntetni.

Mivel a környezetszennyezés tönkreteszi a bioszférát, a modern technológiák felhasználását vissza kell szorítani, az embereknek pedig ismét a természet felé kell fordulniuk. A Föld felszínének felét vissza kell adni a természetnek, hogy visszavadulhasson, a Föld népességét pedig kétmilliárdra kell csökkenteni, mely a mainak csupán a harmada.

A világ egyharmadát el kell pusztítani?

Sokak szerint azonban ez a terv csupán az Új Világrend igazi szándékának álcázására szolgál, és a bolygó leigázottságának kezdete volna. A szervezet vezetői jól látják, hogy a társadalom megöli a világot, és ahhoz, hogy a maradék egyharmad megmenekülhessen, a népesség kétharmadának el kell pusztulnia: inkább megmentenének kétmilliárdot, és hagynának elveszni négymilliárdot - így érvelnek.

A 15 legrejtélyesebb, misztikus személy a történelemben
A 15 legrejtélyesebb, misztikus személy a történelemben
Végzetes üstökös tart a Föld felé?A férfi, aki 300 évig élt: feltalálta a fiatalság elixírjét?7 rejtélyes eset, amire máig nincs magyarázatPénzért végzett a családjával az őrült nőCsak a képeken vette észre a fotós, hogy mit fényképezett le: elállt a szavaMinden idők legördögibb férfiúiA történelem legérdekesebb lázadói8 legendás utolsó mondat Sikerkönyvet írt az elítélt: olvasmányok a börtön mélyérőlKépeken a világ legbefolyásosabb női

Az internet is a tervük része?

Az Új Világrend az egyes vélemények szerint jó ideje azon mesterkedik, hogy megfélemlítse és elbizonytalanítsa az embereket. Az első lépés ehhez a média hálózatával létrehozni egy könnyen manipulálható globális infoszférát. Az internet és a műholdas kommunikáció megteremtésével sokak szerint ez sikerült is.

Egyesek szerint a NATO is érintett

Hogy elfogadhatóbbá tegye az egyetlen központi kormány gondolatát, az elmélet hívei szerint az Új Világrend létrehozta az Egyesült Nemzetek Szervezetét, a tervezett politikai berendezkedés prototípusát. Emellett három nagyhatalmi tömbre osztották a világot, ezek a NATO - nyugat -, a Varsói Szerződés - szovjet szövetségesek - és a SEATO - mindenki más. Ezek feladata, hogy kellő feszültséget keltve megteremtsék az emberekben az egységesítés vágyát, és közben azt is megmutassák, hogy az országok szövetségben többre képesek, mint magukban.

Titkos gyűléseken tartják kezükben a világ sorsát?

Majdnem leleplezték őket

Néhány különleges ember a közelmúltban megpróbálta leleplezni az Új Világrendet. Dr. Johannes Koeppl, a Német Védelmi Minisztérium és a NATO szaktanácsadója volt az, aki arra figyelmeztetett, hogy az Új Világrend létezik, és célja a világ kormányainak átvétele. Koeppl olyan munkakörben dolgozott, hogy erről valóban tudomása lehetett. Amikor Koeppl nyilvánosságra hozta, hogy létezik egy olyan bűnözői társaság, akik egy ilyen átfogó összeesküvés keretében öt éven belül átveszik a világ irányítását, politikai és médiakommentátori karrierje nem meglepő módon azonnal félbeszakadt.

Cikkünk David Soutwell és Sean Twist Rejtélyes esetek - A legérdekesebb összeesküvés-elméletek című könyve alapján készült.

2 hozzászólás
bucimaci       2011-04-16 21:36
3.
A gyógyszerárak emelése-különös tekintettel a veszélyeztetett betegek gyógyszerei-továbbá az amúgy is nehéz helyzetben élő rétegek támogatásának megvonása vagy a támogatás leszűkítése egy előre kigondolt és eltervezett stratégia.Tisztán látszik a lép... tovább »
válasz a 2. kommentre (skymiller - 04-16)
skymiller       2011-04-16 20:12
2.
Sokan bizonyára hitetlenkedve rázzák a fejüket a cikk tartalmát olvasván, de gondoljanak csak bele akár csak az elmúlt 20 év történetébe. Milyen sok az egybeesés a cikkben írtakkal. De valamit nem írt le a cikkíró, valóban van néhány nagyon rejtélyes... tovább »

Itt tűnik el a legtöbb ember - Atlantisz romjait rejti a mélység?

A hírhedt Ördög-háromszög valóban az idegenek civilizációját rejti? Ez az oka az eltűnéseknek?
Terasz

Bármikor kitörhet egy halálos világjárvány? - Ők indíthatják el

A biológiai fegyvernek számító járványok terjesztése konfliktusok idején sokak szerint reális veszély.
Terasz
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.