kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Élet a Föld belsejében

Furcsa rádiójeleket fogott a NASA: kiráz a hideg, ha megtudod, honnan jönnek!

Állítólag az évszázad legfontosabb felfedezéséről van szó.

Forrás: Femina.hu

Régóta létezik egy elmélet, mely szerint nemcsak a Föld felszínén van intelligens élet, hanem a bolygó közepében él egy idegen faj, fejlett civilizációval.

Néhány nappal ezelőtt több forrás is arról értesült, hogy erre vonatkozóan már a NASA-nak is vannak bizonyítékai.

Rádiójelek a Föld alól

Több összeesküvés-elméletekkel foglalkozó weboldal, köztük a beforeitsnews.com is arról számolt be, hogy a NASA antennái egy ideje különös rádiójeleket fognak be, amelyek egyértelműen a Föld belsejéből érkeznek. A hivatal természetesen nem erősítette meg ezeket a híreket, de az interneten már beindult a találgatás, és vannak, akik kész magyarázattal szolgáltak a furcsaságra.

Szerintük egyértelmű, hogy ez az évszázad felfedezése, mert a jelek a bolygó belsejében élő, titkos civilizáció tagjaitól érkeznek, akik talán nem is tudnak arról, hogy a rádióhullámaik az emberek számára is észlelhetővé váltak - de persze azt sem tartják kizártnak, hogy az intelligens létforma így próbálja felvenni a kapcsolatot velünk, a felszíniekkel.

Úgy gondolják, hogy ugyaninnen származik az a furcsa, azonosíthatatlannak tűnő hangjelenség, ami időről időre érzékelhető a Föld különböző pontjain - erről ide kattintva bővebben is olvashatsz.

Időutazó lehet Putyin?

Az orosz elnök esetében nem csupán egyetlen régen élt hasonmásról van szó, ebből pedig sokan arra következtetnek, hogy Putyin időutazó.

Így mérgezzük Földünket nap mint nap: ezt teheted ellene

A környezetszennyezés apró dolgokkal is csökkenthető, és te is tehetsz ellene! Szakértőnk elmondja, min lehet változtatni a Föld és saját magad érdekében.

9 hozzászólás
Anny       2016-03-25 15:47
10.
Sok van mi csodálatos......:(
solymikata       2016-03-25 10:29
9.
Kellene még gyártani pár összeesküvés-elméletet, olyan kevés van belőlük.
rintintin       2016-03-25 05:55
8.
Találtam a neten. Egy komment a sok száz közül: "Csak nyugi. Öt év alatt seggbe lettek toszva a rokkantak, a tanárok, az egyetemisták, a magánnyuggerek, a nyuggerek, a kiskeresetűek, a segélyezettek, a szegények, a rendőrök, a kisvállalkozók, az autó... tovább »

UFO-k a NASA videóján

Még mindig hallgatnak az esetről, ami már több mint egy hónapja történt a Nemzetközi Űrállomáson.
Terasz
Terasz dokumentumtár
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.