kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Élet a Föld belsejében

Furcsa rádiójeleket fogott a NASA: kiráz a hideg, ha megtudod, honnan jönnek!

Állítólag az évszázad legfontosabb felfedezéséről van szó.

Forrás: Femina.hu

Régóta létezik egy elmélet, mely szerint nemcsak a Föld felszínén van intelligens élet, hanem a bolygó közepében él egy idegen faj, fejlett civilizációval.

Néhány nappal ezelőtt több forrás is arról értesült, hogy erre vonatkozóan már a NASA-nak is vannak bizonyítékai.

Rádiójelek a Föld alól

Több összeesküvés-elméletekkel foglalkozó weboldal, köztük a beforeitsnews.com is arról számolt be, hogy a NASA antennái egy ideje különös rádiójeleket fognak be, amelyek egyértelműen a Föld belsejéből érkeznek. A hivatal természetesen nem erősítette meg ezeket a híreket, de az interneten már beindult a találgatás, és vannak, akik kész magyarázattal szolgáltak a furcsaságra.

Szerintük egyértelmű, hogy ez az évszázad felfedezése, mert a jelek a bolygó belsejében élő, titkos civilizáció tagjaitól érkeznek, akik talán nem is tudnak arról, hogy a rádióhullámaik az emberek számára is észlelhetővé váltak - de persze azt sem tartják kizártnak, hogy az intelligens létforma így próbálja felvenni a kapcsolatot velünk, a felszíniekkel.

Úgy gondolják, hogy ugyaninnen származik az a furcsa, azonosíthatatlannak tűnő hangjelenség, ami időről időre érzékelhető a Föld különböző pontjain - erről ide kattintva bővebben is olvashatsz.

Időutazó lehet Putyin?

Az orosz elnök esetében nem csupán egyetlen régen élt hasonmásról van szó, ebből pedig sokan arra következtetnek, hogy Putyin időutazó.

9 hozzászólás
Anny       2016-03-25 15:47
10.
Sok van mi csodálatos......:(
solymikata       2016-03-25 10:29
9.
Kellene még gyártani pár összeesküvés-elméletet, olyan kevés van belőlük.
rintintin       2016-03-25 05:55
8.
Találtam a neten. Egy komment a sok száz közül: "Csak nyugi. Öt év alatt seggbe lettek toszva a rokkantak, a tanárok, az egyetemisták, a magánnyuggerek, a nyuggerek, a kiskeresetűek, a segélyezettek, a szegények, a rendőrök, a kisvállalkozók, az autó... tovább »

UFO-k a NASA videóján

Még mindig hallgatnak az esetről, ami már több mint egy hónapja történt a Nemzetközi Űrállomáson.
Terasz
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.