kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

5 izgató, erotikus film csajoknak

5 izgató, erotikus film csajoknak

Nézheted a pároddal együtt, de akár egyedül is. De vigyázz: a következő öt erotikus film garantáltan felfűti a vágyakat!

Szerző: P. M.
Forrás: Femina.hu

Egy erotikus regény lapjai: Szex és Lucía

A fiatal, vonzó Lucía pincérnőként dolgozik Madridban. Miután azonban hosszú kapcsolata író barátjával véget ér, elhagyja Madridot, és egy eldugott, romantikus Földközi-tengeri szigeten keres menedéket.

11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához
11 tűzforró kellék a tökéletes éjszakához
Az elmúlt század legszebb erotikus filmjei, melyeket látnod kellÍgy csald ágyba a pasit15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasidA mozitörténet 18 legbujább filmjeErotika a világ különböző pontjainAz erotika története képekben (18+)Ennyit változott a szexideál az évszázadok alattA 15 legforróbb férfi szexfantázia Kirakatban kínálják magukat a nők15 szexre csábító hely a világban

A szikrázó napsütés, a csend és a nyugalom kiválóan alkalmas az ellazulásra, valamint arra, hogy Lucía szembenézzen addig önmaga előtt is titkolt vágyaival.

A lány úgy idézi fel kapcsolatának minden egyes intim részletét, mintha egy tiltott, erotikus regény lapjai között kalandozna, melyet addig nem vehetett a kezébe.
Elgondolkodtató, szenvedélyes, romantikus, ugyanakkor túlfűtött film, ami garantáltan felkorbácsolja a vágyakat.

Viharos vágyak fogságában: Eredendő bűn

Luis Antonio Vargas, a gazdag kávéültetvény-tulajdonos levelezés útján igyekszik magának feleséget találni. Nem szenvedélyes szerelemre vágyik, sokkal inkább gyakorlati célok vezérlik: leendő feleségével kapcsolatos elvárása csupán annyi, hogy neje jó társaság legyen, és világra hozza örököseit. Amikor azonban megérkezik a postán szerzett menyasszony, Julia Russell, Luist egy csapásra megbabonázza az asszony érzéki szépsége és szenvedélyessége. A nő ráadásul egyáltalán nem az a szerény, visszahúzódó személy, akit a férfi a levelekből sejtett. A túlfűtött, viharos érzelmekkel teli kapcsolat azonban nem tart sokáig, a nőnek ugyanis a házasság után rejtélyes körülmények között nyoma veszik.

Tiltott viszony: A hűtlen

Edward és Connie Sumner tipikus középkorú házaspár, életük maga a megtestesült amerikai álom. New York egyik előkelő negyedében élik irigylésre méltó, látszólag boldog és kiegyensúlyozott életüket nyolc éves fiuk, egy kutya és egy házvezetőnő társaságában.
Az élet azonban mindig tartogat meglepetéseket: egy végzetes találkozás hatására a jólét kényelmébe merült boldog házasság kártyavárként omlik össze. Connie a Soho egyik utcáján összeismerkedik egy rejtélyes idegennel, aki a titok, a spontaneitás, a bűvölet és a kockázat birodalmába csábítja, a viszony pedig idővel az asszony rögeszméjévé válik.

Az erotika sötét oldala: Tágra zárt szemek

William Harford orvos és felesége, Alice otthona New York társadalmi elitje, melyben hihetetlen biztonsággal mozognak. A kapcsolatukat a szerelem helyett sokkal inkább a szenvedély és az erotika tartja egyben, saját vonzerejüket pedig idegenekkel flörtölve igyekeznek erősíteni.
A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor Alice egy alkalommal kábítószeres mámorban bevallja a férjének, hogy erotikus fantáziájában egy idegen férfi is helyet kapott. William önbizalma egy csapásra darabokra hullik. Hogy visszanyerje régi énjét, egy titokzatos szektához fordul segítségért, ahol az erotika irányít, és ahol a szereplők határok nélkül áldoznak a szexualitás oltárán.

Amikor a vágy győzedelmeskedik: Keserű méz

Egy Indiába tartó óceánjáró fedélzetén ismerkedik meg a két igen különböző házaspár, a kissé unalmasan, de boldogan élő Nigel és Fiona, valamint a tolókocsihoz kötött, nehéz természetű Oscar és felesége, Mimi. A végtelennek tűnő hajóúton a megkeseredett Oscar azzal múlatja az időt, hogy szenvedélyes szerelmének történetét a legmesszebbmenő részletességgel meséli Nigelnek.

A tartózkodó, visszahúzódó angol fiatalember kezdetben csupán udvariasságból hallgatja a különös amerikai férfi beszámolóját, a történet azonban hamarosan teljesen a hatalmába keríti - ahogy Oscar ígérete is, mely szerint a hajóút végén Nigel minden képzeletet felülmúló, kéjes éjszakát tölthet a szenvedélyes történetek főszereplőjével, Mimivel.

Még nincs hozzászólás

5 letehetetlen regény nyaraláshoz - Könnyed, csajos olvasmányok

Ha könnyű, mégis izgalmas regényt vinnél magaddal a strandra, a következő öt közül válassz!
Terasz

5 romantikus film, amit újra kell nézned!

Egy szép és tartalmas filmet nem elég egyszer látni, a remekművek megérdemlik, hogy újra és újra elővedd őket.
Terasz
Terasz dokumentumtár

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.