kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Terasz   /  

Asha születésnapja

Ez a magyar elefánt a legboldogabb a világon: nézd meg, mit kapott a szülinapjára!

Asha hároméves lett: nézd meg, hogyan ünnepelték a nagy napot!

Forrás: Femina.hu

Február 14-én ünnepelte harmadik születésnapját Magyarország kedvenc elefántja, Asha, aki természetesen tortát is kapott a jeles alkalomra.

Az állatkert készített egy videót az ünnepi eseményről, amelyből az is kiderült, miből áll egy olyan torta, amit az elefántok szája íze szerint sütnek.

Széna volt a krém

2013 elején világra jött egy bébielefánt a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A nőstény állatka az Asha nevet kapta, és bár ennek már három éve, még azóta is rengetegen a csodájára járnak. Ashának saját Facebook-oldala is van, ahová szerdán felkerült egy videó a kiselefánt harmadik születésnapjáról.

Hanga Zoltán, az Állatkert szóvivője elmondta a videóban, hogy Asha hatalmas tortája zabból, korpából és lisztből készült, a lapok közé széna került krém gyanánt, a többi extrát pedig többféle zöldség, gyümölcs és egy egész zsák földimogyoró alkotja a kifejezetten elefántízlés szerint megálmodott süteményben.

Az alábbi videón azt is megnézheted, hogyan tünteti el percek alatt a tortát az ünnepelt és kis családja, és milyen hangulatban zajlott Asha születésnapja!

Képek: facebook.com/asha.kiselefant; YouTube

Kölykök a magyar állatkertekben

Bukdácsoló tevecsikó, cumizó zsiráfborjú és pápaszemes pingvinek: nézd meg a magyar állatkertek legcukibb állatkölykeit!

Ilyen fényképet mellékelj az önéletrajzodhoz, hogy biztosan megkapd az állást!

A személyes interjú lehetősége akár egy rosszul választott fényképen is múlhat. Érdemes tehát profi fotót csatolni, de újabb kutatások szerint kép nélkül is nagy lehet az esélyed.

Még nincs hozzászólás
Terasz dokumentumtár
    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.