Fotók! Zsédenyi Adriennből az anyaság kihozta a tüzes nőt

Zsédenyi Adrienn, a bájos énekesnő két és fél évvel kisfia, Nimród születése után dögösebb, mint valaha.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zsédenyi Adrienn, az ország egyik legtehetségesebb és egyben leggyönyörűbb énekesnője 2007 szeptemberében hozta világra kisfiát, Nimródot, és azóta, ha lehet, még elbűvölőbb.

A koncertezésről terhessége alatt sem mondott le, gömbölyödő pocakkal is remekül mutatott a színpadon. Zséda a szülés után sem tétlenkedett sokáig, hiszen 2008-ban megjelentette negyedik, Rouge című albumát.

A szülés után még szexibb

Az új lemez hatalmas siker lett, és az izgalmas dalok mellett az énekesnő egy teljesen új arcát is megmutatta. Fellépésein a megszokott kislányos báj helyett egyfajta erotika lengi körül, és a változás dalai tüzességében is érzékelhető.

A közönség szeretete mellett munkásságát a kritika is számos rangos jelöléssel jutalmazta, melyek közül többet díjra is váltott: 2004-ben megkapta a Fonogram az év popalbuma díját Zseda-vue című lemezéért, 2005-ben pedig a Viva Comet-díjat nyerte el az év énekesnőjeként.

Anyaság és karrier

Karrierje mellett magánélete is irigylésre méltó, férjével, dr. Takács Szabolcs orvossal egy nyaralás során ismerték meg egymást, és 2000-ben házasodtak össze. Mindketten nagyon várták kisfiuk érkezését, és több gyereket is terveznek.

A bájos sztármami a babázás mellett is vállal fellépéseket szerte az országban, amelyekre kisfiát is magával viszi.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Szerencsés vagyok, én alakítom a dolgaimat, általában annyit vállalok, amennyi belefér, és kizárólag úgy, hogy a kisfiam ne érezze a hiányomat. Az út, amit bejártam, bejárok, a saját döntéseim, illetve választásaim szerint alakul.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A feleség, az anya és az énekesnő együtt vagyok én! Nekem úgy kerek az élet, hogy a családommal, valamint a hivatásommal minden rendben van - nyilatkozta 2009 decemberében a Zalai Hírlapnak.
Ezt is szeretjük