Zoltán Erika bevallotta, mi az, amit soha nem tenne meg újra

Az énekesnő semmit sem bánt meg, mégis azt nyilatkozta, van valami, ami egyszer fordulhatott elő az életében.

Mint külföldön, hazánkban is évek óta környékezi meg a Playboy magazin a legismertebb sztárhölgyeket, hogy szabaduljanak meg a ruháiktól egy-egy fotózás kedvéért. Az elmúlt évek során levetkőzött nekik többek között Ullmann Mónika, Fésűs Nelly, Oszter Alexandra vagy Zalatnay Sarolta.

A művészi igényű erotikus képek miatt senkinek sem kell szégyenkeznie, ennek ellenére mindenki alaposan mérlegeli, hogy elvállalja-e a nem éppen hétköznapi feladatot. Sokakat meglepett, amikor kiderült, hogy Zoltán Erika is rábólintott az ajánlatra - a férfirajongók legnagyobb örömére.

Egyszeri és megismételhetetlen

A 48 éves énekesnőről a Playboy magazin 2002-es évfolyamának augusztusi számában jelentek meg a pikáns képek, amelyeken bikavadítóan pózolt a Szerelemre születtem népszerű előadója.

Zoltán Erika saját elmondása szerint azonban számára a Playboy-címlap egyszeri és megismételhetetlen kitüntetés.

A sztármamival napjaink aktualitásai kapcsán arról beszélgettek a Cool Live műsorában tavaly ősszel, vajon levetkőzne-e újra egy hazai magazinnak. Erika saját bevallása szerint nem bánta meg, hogy 2002-ben egyszer már felfedte a bájait, és azt sem tagadta, hogy bizony a hiúsága vezérelte.

Régebben másképp volt

- Aki színpadra lép, az mind hiú egy kicsit, kár tagadni! Viszont akkoriban még teljesen másképpen viszonyultak az emberek az ilyen fényképekhez és nem is kerítettek akkora feneket nekik, mint mostanában - érvelt az énekesnő.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

Erika elmondta, hogy évekkel ezelőtt viszonylag könnyen rábólintott a felkérésre, hiszen kislánya akkor még óvodába járt, és a mamája ledér képei miatt nem érhették támadások. Mára azonban felnőtt, így - többek között - ezért sem vállalna a híresség újabb vetkőzést, ráadásul úgy érzi, egy nő számára a címlapfotózás különleges és megismételhetetlen megtiszteltetés.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Úgy gondolom, hogy csak egyszer szabad meglépni, és nem kell utána erőltetni! Biztosan nem vállalnám újra - zárta le a beszélgetéstZoltán Erika.

Fotó: Europress

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük