"Meleg vagyok" Nem titkolja többé másságát az ismert sorozatsztár

Zachary Quinto,a Hősök sztárja egy interjúban árulta el, hogy saját neméhez vonzódik.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban egyre több híresség ismeri be, hogy a saját neméhez vonzódik, ennek ellenére akadnak olyanok is, akik a világért sem ismernék be a nyilvánosság előtt másságukat.

Zachary Quinto a közelmúltban a New York Magazine-nak adott interjújában vallotta be, hogy meleg, amivel sikerült sokakat meglepnie, hiszen idáig következetesen tagadta a homoszexualitásáról szóló pletykákat.

Eddig titkolta másságát

- Mint meleg férfi, úgy látom, hogy nagyon sok munka vár még ránk, és nagyon sok olyan dolog van, amit szemre kell vételeznünk és tudomásul kell vennünk - nyilatkozta.

Habár a 34 éves amerikai színész idáig titkolta a közvélemény elől, hogy a férfiakat szereti, mégis nyíltan felszólalt a megfélemlítés ellen, még egy klipben is szerepelt, amely a meleg és leszbikus fiatalok védelmében készült.

- És még egyszer, mint meleg férfi, azt látom, hogy reménytelenség veszi körül ezt az egészet, de mint ember, azt kérdezem, hogy miért? Honnan ered ez az egyenlőtlenség, és miért nem tudunk mélyebbre ásni kultúránkban és társadalmunkban, hogy megvizsgáljuk? Rettegünk attól, hogy szembenézzünk önmagunkkal - mondta.

Többször játszott meleg karaktert

A Hősök egykori sztárja legújabb, What's Your Number című filmjében egy heteroszexuális férfit alakít, de több alkalommal megformált már a saját nemükhöz vonzódó figurákat is.

Szupersztárok, akik felvállalták másságukat

Nézegess képeket!

Elolvasom

Jelenleg például egy meleg pasit formál meg Tori Spelling So NoTORIous című tévéműsorában, illetve egy elátkozott ház bogaras tulajdonosát alakítja az XF csatornán futó American Horror Story című sorozatban.

Október 21-én lesz a Margin Call című thrillernek a tengerentúli bemutatója, emellett Spock kapitányt is újra megformálja a Star Trek című scifi 2012-es folytatásában.

Ezt is szeretjük