Lebukott! Pasit csókolgat a szívtipró Zac Efron

A színész sok hölgyszívet összetört a róla készült fotóval, melyen egy hímneműnek osztogatja édes ajkai mannáját!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zac Efron még alig lépett be a híresek, sikeresek és szépek kiváltságos táborába, máris sikerült kiábrándítania rajongóit. A róla megjelent képen, mi tagadás, éppen szenvedélyes csókkal illet egy fiatalembert, aki látszólag cseppet sem ellenkezik, sőt, ugyanolyan hévvel viszonozza a furcsa érzelemkinyilvánítást.

A High School Musical tinibálványa szerint nincs ebben semmi kivetnivaló, és kijelentette, egyáltalán nem érdekli, mit gondolnak róla mások. Azt is nyomatékosította, hogy a magánélete csak az övé, és akkor sem lenne hozzá senkinek semmi köze, ha történetesen a fiúkat szeretné.

A csók elcsattanását természetesen nem tagadta – hiszen nem is tudta volna -, ugyanakkor válaszában nyitva hagyott egy kiskaput, mely kihívásként szolgálhat az élénk fantáziával rendelkezőknek, hogy azt higgyenek róla, amit akarnak.

A világsikert kóstolgatva

A lányos arcú szívtipró már a gimiben elkezdett barátkozni a színpaddal, és hogy a hangjában rejlő lehetőséget is kiaknázza, 2001-ben elvégzett egy szólóénekes-tanfolyamot. Mielőtt berobbant a köztudatba, néhány sorozatban már villogtatta csábos kék szemeit, de csupán epizódszereplőként. A nagy áttörést a 2006-os High School Musical című film hozta meg számára, melyben a dalos pacsirta Troy Boltont alakította.

Új álompár?

Ennyi elég is volt ahhoz, hogy a világ összes tinilányának megdobogtassa szívét - a mai napig tágra nyílt pupillákkal figyelik minden tettét. Az első csalódást akkor okozta rajongóinak, amikor kiderült, hogy filmbéli partnere, Vanessa Anne Hudgens a való életben is a barátnője. Néhányan azonban örömmel fogadták a hírt, hiszen újabb álompár született a csillagok egén, akiket ünnepelni lehet.

A mozivásznon valóban elbűvölően mutattak együtt, ám a sztárok világában egyre több pletyka kering róluk. Magánéletük cseppet sem mentes az allűröktől. Míg Zac Efron suttyomban pasit csókolgat, a szendének látszó Vanessát sem kell félteni, akiről pikáns meztelen fotók keringenek a világhálón.

Minden idők 20 legszexisebb pasija

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egyesek szerint a képek Zacnek készültek, mintegy vágytüzelő szerelmi játék gyanánt, mások azonban a féltékenység zöld szemű szörnyét vélik felfedezni a dologban.

Hiszen a fotók azután kerültek napvilágra, hogy a lélegzetelállítóan gyönyörű Megan Fox eldicsekedett, hogy titokban találkozott az általa jóképűnek tartott fiatal színésszel. Ettől Vanessa állítólólag vérszemet kapott, és bosszúból kiszivárogtatta pőre fotóit, bebizonyítva kedvesének, róla is beszélhet annyit a világ.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vajon ezek a botrányos képek gyermeteg szerelmi civódásuk végeredményei lennének? Akárhogy is legyen, amíg beszélnek róluk az emberek, a hírnevük is fennmarad.
Ezt is szeretjük