Botrányos magánéleti titkáról vallott Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg bevallotta, miért nem tudja elítélni Jesse Jamest azért, mert megcsalta Sandra Bullockot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Igaz, ami igaz, Whoopi Goldberg karrierjének csúcspontját kétségtelenül a nyolcvanas-kilencvenes években élte meg. 1990-ben még Oscart is kapott a Ghostban nyújtott alakításáért. Manapság azonban nem igazán jön össze a filmsiker, bár ki tudja, lehet, hogy nem is töri magát annyira egy szerepért.

Mindenesetre azért időről időre hallat magáról, legalábbis a nyilatkozatait illetően. A View című népszerű beszélgetős műsor állandó házigazdájaként a minap alaposan megdöbbentette a nézőket, amikor egy aktuális témában kifejtette nem mindennapi véleményét.

Beszélgetős műsorban szerepel

A Hot Topics alrovatban egyebek közt Sandra Bullock és Jesse James házasságát, illetve annak kudarcát boncolgatta a többi műsorvezetővel együtt. Mint ismeretes, a szilárdnak hitt kapcsolat alapjaiban rendült meg, miután kiderült, a férfi rendszeresen csalta színésznő feleségét egy tetkómodellel.

Bár a közvélemény javarészt Sandra Bullock mellett áll, és mélységesen elítéli férje alantas tettét, Goldberg inkább James pártját fogja. Nem véletlenül, ugyanis ő maga sem volt hűséges feleség!

Nem félt bevallani

- Na, idefigyeljenek, megmondom a tutit, én is megtettem annak idején, nem is egyszer! Igen, beismerem, voltak kalandjaim.

És igen, mialatt férjnél voltam. Elkövettem én is ezt a hibát, de hát megesik néhányszor, bizony, megesik. Talán ő is szeretett volna magának egy csodás házasságot, aztán meg nem tudott vele mit kezdeni - vallotta.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Tény, hogy bár az 54 éves Goldberg háromszor is kimondta a boldogító igent, egyik házassága nem tartott néhány évnél tovább. Először 18 évesen ment hozzá gyermekkori szerelméhez, Alvin Martinhoz - tőle van egyetlen gyermeke, Alexandrea -, de hat év után elváltak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezután 1986-ban kelt egybe David Claessen operatőrrel, ám csak 1988-ig bírták együtt. Végül 1994 és 1995 között Lyle Trachtenberg színész volt a férje.

Ezt is szeretjük