Aggasztó fotók! Whitney Houston teste iszonyúan felpüffedt

Whitney Houston koncertturnéját az évtized visszatérésének gondolták, de leginkább botrányoktól hangos.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy éve valószínűleg arról ábrándozott Whitney Houston, milyen jó lesz visszatérnie kedvenc közönsége elé, amikor majd a Nothing But Love turné alkalmával találkoznak.

Most azonban már bizonyosnak tűnik, az énekesnő kilencedik koncertkörútja egyáltalán nem a dicsőséges visszatérésről szól.

Botrány botrány hátán

A jegyeket megvásároló rajongók sajnálatos módon leginkább kedvencük leépülésének a tanúi, és sokan titkon azt sóhajtozzák, bárcsak jobban meggondolta volna a 46 éves sztár ezt az egészet.

Merthogy a koncertlátogatók többsége botrányosan rossznak véli az előadást, amiért ráadásul nem kevés összeget hagyott ott a jegypénztáraknál.

A korábban tisztán éneklő díva ugyanis nemegyszer véti el a hangokat, és bár igyekszik energikusnak látszani, folyamatosan izzad és liheg a kimerültségtől.

Dániában sem aratott sikert

Legutóbb Koppenhágában sem volt ez másképp, sőt, az ott készült fotókat elnézve az is jól kivehető, valamitől erőteljesen felpüffedt Whitney arca és hasa is - főleg, ha összehasonlítjuk a képeket a 2009. novemberi felvételekkel.

Hollywood legrondább műmellei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Természetesen a dán sajtó is ízekre szedte a világhírű előadót.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az egyik vitriolos tollú kritikus a következőképpen fogalmazott: „Whitney pont úgy nézett ki - és a hangja alapján is ezt lehet mondani -, mint olyasvalaki, akinek már nem sok van hátra. Ráadásul a koncert végére szinte attól kellett félni, hogy felpüffedt teste mindjárt felrobban.”

Ezt is szeretjük