Fotó! Gyönyörű nővé érett a bumerángos Voga János lánya

És a hangja is tuti

Voga Jánost sokan ismerik hazánkban a rádiós műsornak köszönhetően, de a lánya is megérdemli a figyelmet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik korábban a Sláger Rádiót, mostanság pedig a Neo FM műsorát hallgatják, azoknak bizonyára nem kell bemutatni a Bumeráng stábjából a műsorvezető társai által professzornak is becézett magyar hírességet, Voga Jánost.

Azt azonban már nem olyan sokan tudják, hogy a zeneszerző egy gyönyörű, és nem utolsósorban szédítő hangú leányzó, Voga Viki édesapja!

Persze nem csoda, hiszen a soulos, funkys dalokat éneklő hölgy nem szerepel hetente a címlapokon.

Az apai örökséget viszi tovább

Az 1978-ban Székesfehérváron született énekesnő a weboldalán szereplő életrajz szerint már hétévesen zongorázni tanult, majd a klasszikus zenei tanulmányok után a könnyedebb műfajok iránt kezdett érdeklődni.

Az érettségit követően Budapestre költözött, egyebek közt Tolcsvay Lászlónak és zenekarának is vokálozott. Később pedig két éven át Presser Gábor háttérénekeseként lépett színpadra.

Már kapható a lemeze

Viki több évig írta és gyűjtögette a számokat, míg végül 2010 januárjában piacra dobta Don't Hold It Back című debütáló albumát.

Ugyan a lemez dzsesszes-funkys beütésű dalait angolul énekelte fel, a Zene.hu-nak adott interjújában elmondta, ez inkább a műfaj miatt volt így, mintsem azért, mert nem akart az anyanyelvén megszólalni.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A 31 éves sztár azt is elárulta, a közeljövőben igyekszik a közönség felé nyitni, így talán hamarosan élőben is találkozhatnak vele rajongói valamely magyar város színpadán.

Fotók: vikivoga.com, Europress.

Ezt is szeretjük