Kihagyhatatlan fotók! Vilmos és Kate esküvőjének legbájosabb pillanatai

Vilmos herceg április 29-én oltár elé vezette szerelmét, Kate Middletont.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Április 29-én elérkezett a pillanat, melyet november 16-a óta nemcsak Angliában, de az egész világon izgatottan vártak.

Vilmos herceg és Kate Middleton szerelme

Nézegess képeket!

Elolvasom

Vilmos herceg és kedvese, Kate Middleton ekkor jelentették be hivatalosan is eljegyzésüket, melyre egy hónappal korábban, egy kenyai utazáson került sor.

Hatalmas felhajtás

A bejelentés óta egyre fokozódott az esküvői őrület, nap mint nap új információk szivárogtak ki a nagy nappal kapcsolatban, de olyan pletykák is szárnyra keltek, miszerint a menyasszony plasztikáztatni készül, sőt, még az is felröppent, hogy terhes.

Az esküvő híre a szuvenírboltok forgalmát is fellendítette, a jegyesek arcképe a zászlótól kezdve a kávéscsészén át minden elképzelhető - és képzeletet felülmúló - formában megjelent. A gyönyörű menyasszonyról pedig még Barbie babát is formáztak.

A pénteki napon - melyet Angliában munkaszüneti nappá nyilvánítottak -, Kate édesapja kíséretében, autón érkezett a westminsteri apátság elé.

Bár a szertartás alatt láthatóan idegesek voltak, a boldogító igen kimondása után az ifjú pár önfeledten mosolygott, a Buckingham-palota erkélyén pedig a több ezer fős, ujjongó tömeg előtt váltották első, hivatalos hitvesi csókjukat.

Vilmos és Kate esküvőjének legszebb pillanatai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük